Lizagizem Minnakkkk karın bölgesi gerilemeye başladı ciğer geliştirici yaptılar yani hissetmenin ötesi 🙁😢😟
Minnakkkk Lizagizem ıns sağlıkla kucağınıza alırsınız canım zor bı süreç rabbım yardımcınız olsun 🙏 benım de karnım cok gerılıyor hıssedıyorum topluyor kendını ama bakalım bıdahakı kontrole ne dıcek
Tosbik Minnakkkk yaa ne guzel keşke bnde becereblsemde örsem. Cok seviyorum örgü işlerini ama asla beceremiyorum. Kafam basmıyor bitürlü 😅
Minnakkkk Tosbik aslında cok zor degıl canım 🙂 bende bılmedıgım modellerı Internet’ten vıdeo izleyerek yaptım
Rumeysaylz Minnakkkk Ohh maşallah maşallah 😍 Bende önümüzde ki hafta halledeceğim inşallah canım eminim çok keyiflidir😊😊
Minnakkkk Betul3425 ben ılk etapta bebek arabası almadım canım kışın olcak zaten onu alıp gezemem dıye almadım acıl ıhtıyacları halletmeye calısıyorum 🙂 bıkac gündür ütü Işıni hallettım ınanin cok zevklıydı 😍 bende artık günler gecsın dıye dua edıyorum sabırsızlanıyorum cok fazla
Betul3425 Minnakkkk benimki 2nci bebiş olduğu için okul işlerim olucak oyüzden bana şart 😬 bide ben dutmam evde muhtemelen 😂
Minnakkkk Betul3425 heee o zaman kesın lazım olur 🙈 benım daha ılk sağ blokta kaynanam sol blokta annemın evı arabayı çıkartana kadar alıp kucağıma gecerım 😀 arkadaslarıma gıdecegım zaman akşamları saolsun esım götürür hıc yürütmez benı 😀 ondan beçıraz şu masrafları atlatalım dıye bakıyorum bende
Betul3425 Minnakkkk ooo süper ozamn. Yakın olmak güzel. Ama cidden araba büyük masraf 😞 bize 3 bine mal oldu 🤦🏻♀️
Minnakkkk Betul3425 doğrudur canım ve de herkes araba onemlı hafıf olması falan dıyor ama ben beklemedeyim 😀
MgeTimurhan Kizlar peki bebegin camasirlarini neyle yikiyorsunuz ben de baslayacam da erken mi diye dusunuykrim
Seymasultan MgeTimurhan hacı şakirin granüllü bebek deterjanıyla yıkadım benhem yumşak hem kokusuz oldu yumşatıcı zaten kullanmıyoruz🤗
Rumeysaylz MgeTimurhan Ben dalan roxy aldım canım çok güzel Bi yapısı var kokusu da öyle forumda çoğu kişinin kullandığını ve beğendiğini okumuştum ama henüz, Dua yıkamadım haftaya başlayacağım Allah nasip ederse 33+3 haftalığım ben 😊 sen kaç haftalıksın?
Minnakkkk MgeTimurhan ben roxy dalan aldım netten o gelene kadar dayanamayıp dalının sabun tozunu aldım onunla yıkadım 🙈🙈 ev nasıl güzel koktu anlatamam dedım kızım gelınce kım bılır nasıl kokacak bu ev 😍 34.haftamdayım geçen hafta bı kısmını hallettım yıkama ütüleme Işınin yenı kıyafetler gelıyor daha onlar kaldı 😀
Acuka Minnakkkk traveller gel beni al diyor ama bende genele bakıp baston alfım ve aşırı memnunum cok hafıf pierre cardın aldım indirimden 700 e ve yenıdogandan ıtıbaren kullanılıyo yenı traveller hem cok agır hem kapanmları cok asırı sacma bence
Minnakkkk Acuka bana da travel al dıyorlar ama fıyatlar ucmus durumda bılemıyorum ne yapacağımı 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Baston yenıdoganda kullanılır mı kı rahatlıkla zor olmaz mı