enlimonlusundan Merhaba arkadaslar. 2 yaşında bir oğlum var ve 4 haftalık hamileyim. Ayakta sallayarak uyutuyorum ama kasıklarimda gerginlik hissettiğim için bebeğe bir sey olur mu diye de korkuyorum. Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan var mı acaba ?
Marazin_annesi enlimonlusundan valla benimde hemen hemen 2 yaşinda oğlum var hamileligimin basindan beri cocuk salliyorum kucağimda 31 haftaligim haladaha salliyorum ağrı oluyo kasılma oluyo kontrole gittigimde bişeyi yok diyor doktor….
NurrrH enlimonlusundan kızım 10 aylık. 18 haftalık gebeyim. İlk günden beri ayağımda kucağımda çok şükür bişey olmadı. Olmaz inşallah
BaLevLat34 enlimonlusundan Walla canım birsey olacagını pek sanmıyorum 2.5 yasındaki kızım kucaktan inmiyor sallıyorum saatlerce felan Allah a şükür birseyimiz yok 33 haftalıgım yani :)
Gulsah0721 16 aylık kızım var ve hayırlısıyla Çarşamba günü oğlumu kucağıma alicam öğrendiğim ilk günden beri ayağımda salliyoeum kızımı ve kucagimdan hiç inmiyor gün aşırı hiç birsey olmadı çok şükür inşallah size de olmaz
Yarenvekardesi enlimonlusundan 26 haftaligim karnım kocaman 3 yaşında kızımı sallıyorum üstelik ayaklarını karnımın üstüne uzatıyor . Canım acıyor çoğu xamab ama ne yapayım .çok şükür bı şey olmadı şuana kadar