Sezeryan doğumdan her zaman çok korkmuştum ve hatta doğuma girerken bile ağlamak üzereydim. 38 haftalık olarak dün doğum yaptım ama girerken doğurmayacağım diye eşime bağırıyordum :) Doktorum spinal öneriyordu ama korkudan genel istiyordum. Bu arada zorunlu sezeryan oldum arkadaşlar 🥰 Şanslıydım ki doktorum beni ikna etmeyi başardı. Odamıza yerleştik , damar yolumuz el üstünden açıldı bebeği rahat kolumda emzirebilmem için. Daha sonra tetkikler için kan alındı, covid için hızlı kit ile test yapıldı. 15 dk sonra doğuma giriyordum🐣 Hasta bakıcılar geldi ve sedye ile ameliyathaneye yola çıktık. Ben hala korkudan eşime tehditler yağdırmaya bağırmaya devam tabi çünkü içeri girerken arabadan bir şey almaya gitmişti ve yetişemedi :) tam ameliyathaneye girdim eşimin sesini duydum ne olur 10 sn göreyim diye 🥰 Malesef içeri almadılar ama ameliyat başlamadan telefonla görüştürdüler bizi🥰 Bu kibarlığı hiç unutamam. Canım doktorum ve ekibine hayranım💐 Daha sonra anestezi uzmanımız geldi ve sedyede ayaklarımı aşağıya sarkıtıp kambur bir şekilde oturmamı istedi. Söylediğini yaptım ve iğnenin girdiğini sadece ayaklarıma bir karıncalanma geldiğinde anladım❤️ Oysa bundan o kadar korkarken hiç hissetmemiştim. Hemen uyuştu ki doktorumun ekip arkadaşları ayaklarımı uzatıp beni hazırladı ve sondayı taktılar. Daha sonra olan hiç bir şeyi hissetmedim. Korkmayın çekiştirme hissediyorsunuz dedikleri şey sadece karıncalanma ve çok komik bir his. Neyse çok uzattım sondanın çıkarılması , gazın çıkarılması , ilk yürüyüş ve ilk tuvalete çıkışta 0 sıkıntı 0 ağrı ve 0 acı yaşadım. İlk günden hepsinden yırttım 🥰 Yine de hastane de her ihtimale karşı 2.gecemiz şuan 💐💐 Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.