Busenurkartall Kızlar 6+2 hamileyim daha önce hiç leke veya kanamam olmadı ama karın,kasık ağrım var biraz önce açık kahverengi leke geldi doktoruma ulaşabileceğim bir numara yok yarinda şehir dışına çıkıyorum bir sıkıntı mi var sizde de oldu mu cok tedirginim
One Busenurkartall merhaba geçmiş olsun düşük riski olabilir en yakın doğum acile başvurun . Doktora görünmeden şehir disina cikmamaya çalışın
uraz_ve_annesi- Busenurkartall o haftalarda doktorum uzun yolculuklardan kaçın demişti bana düşük riski yüksek haftalar olduğu için lekelenme de yaşadıysanız mutlaka önce hastaneye gidip sonra çıkın
Hulalp Busenurkartall leke gelmesi normal canim korkulacak bi sey yok ama yinede bir doktoruna danis derim kanama olmadigi surece abartilicak bi sey yok bencde o sana tutunmaya çalışıyor annesi yerlesme kanamasi o bendede oldu korkma bence eger icinde kusku varsa bi doktora gozuk derim
1Gunes Busenurkartall bende sizin gibi 6+2 Hamileyim ve uzun yolculuklar yapma dinlen dedi ilk 3 ay çok önemli demişti bence acile gidin bdoktorum kanama lekeleme görürsen acile gel hemen demişti ihmal etmeyin gidin bence😔 umarım bir sıkıntı yoktur 🙏
Hulalp Busenurkartall akintinin olmasida normal ama senin icine sinmiyorsa yine bir doktoruna gozuk ben 37. Haftadayim benim hayla var ilk baslarda benimde vardi paniklamistim doktorum normal demisti tabiki herkes bir olmaz o yuzden yine sen bi doktoruna sor kahve rengi leke nişan derler yerlesme kanamasi benimkide senin haftalarinda olmustu cok degil bi kere almıştı