tugbaninmucizesi Ben esenyurt ozel reyap hastanesine gidiyorum burdaki cogu kişide ozele gidiyor her gittiğinizde boyutlu renkli ultrasonda görüyor musunuz ben görüyorum ama bazi yorumları gördüğüm kadariyla ozele gitmelerine ragmen her ultrasonda boyutlu gostermiyorlarmis gercekten böyle bise y var mi 😑 eger hastane değiştirme gibi bi olay olursa diye soruyorum
Muhammedamine tugbaninmucizesi çoğu hastanede bu ultrason yok normal ultrason var aksine doktor odasında renkli ultrason bulunduran hastane sayılı esenyurtta arkadaşım medilife selda hanıma gidiyordu onun ulttrasonu öyleymiş ama esenyurtta pek yok
BurcuYlmazzz tugbaninmucizesi istinye univeesitesine gidiyorum her gittigimde renkli de bakiyor doktorum 😊
Sevoos tugbaninmucizesi muayne ucretinin icindemi boyutlu 😐 benim doktorum ekstra 300 tl istedi bende esenyurttayim giderim reyapa 😐
OgretmenEva tugbaninmucizesi göztepe medical parka gidiyorum her gittiğimde doktorum bakıp fotoğrafını veriyor ve biz yeniden aşık oluyoruz 😍
tugbaninmucizesi Muhammedamine demekki bi reyap da bide medilife da var oyle çok guzel görünüyor keşke heryerde olsa ben doğum fiyatlari artıyor diye degismeyi düşünmüştüm ama bu ozelligi bırakamam galiba😏
Muhammedamine tugbaninmucizesi keşke bütün doktorların odasında olsa 🤷♀️ Doğum medilife da çok uygun esenyurt civarındaki en uygun diyebilirim canım ve çok temiz kaliteli doktorlarıda efsane
Muhammedamine DayiogluSevgiGkhan muayene doktoruna göre değişiyor ortalama 70 tl diyelim . Normal doğum 900-1200 sezeryan 1300-1700 arası işlemine göre ücret var