PINARPEKER hiçbiyerde bulamadım. aklima gelen yerlere baktım. acaba sizler nerden aldınız..yardımcı olurmusunuz canlar...
imera_ferammm53 PINARPEKER aynen e bebekte var hemde uygun ve şu an indirimde 24.90 ben alıcam şu an 28 haftalığım maaşı bekliyorum gelince e bebek beni bekler 😍
PINARPEKER Muhammedamine öylemi. internetten bakmıştım böyle ürün bulunamamıştı diyodu. ozaman mağazasına gidip bakayım ozaman canım. çok sağolasın.
Muhammedamine PINARPEKER e bebek benim telefonda yüklü şimdi baktımda her boyu var app store dan indirdim ben sizde indirin isterseniz
PINARPEKER imera_ferammm53 teşekkür ederim canım bende 28 haftaligim. rabbim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah hepimize
Mervisss E bebekten alabilirsiniz ama.. bedenine dikkat etmelisiniz. M. L beden War çok kilonuz warsa L almalısınız
Adhnsema Mervisss canım konuyla alakasız ama hastane çantama 4 tane depend koydum yeterli olurmu sence birde bu depend zaten külot şeklinde üzerine iç çamaşırı giymeye gerek varmı koymalımıyım çantama
Benay PINARPEKER ben türkiyedeyken adetim çok çok fazla olduğu için depent kullanıyordum ilk 3 gün hep eczaneden alıyordum
Patito__ PINARPEKER e bebek civil gittigidiyor heeseyburada.com bircok yerde var cnm e bebekte bn magazinda gordum sitesinde de var
Patito__ PINARPEKER depend i yanlis yaziyorsunuz o yuzden bulamadiniz tek e ile yaziliyor https://www.e-bebek.com/search?text=Depend