Melkee Kızlar ya 15+3 um inşallah bir 4 gün sonra 4. Ayıma giriş yapıcam fakat canım hiç bir şey istemiyor midem almıyor bu durumun beni üzmeye başladı artık sizde böyle sorunlar yaşadınız mı iştahınız açılıyor mu
cigdem4154 Melkee merak etme canım son aylarda da hiç kapanmıyo yemekten kalkıp masayı toplayana kadar tekrar acıkıyorum🤣
Bebekgibi Melkee him mide bulantısı yaşamayan bir hamile olarak 13-14. Haftada uykusuzluk ve iştahsızlık nefes darlığı hepsi vardı hepsi geçiyor 24. Haftadayım şimdi herşey normal bir iki haftaya geçer merak etme 🤰
mrs_atalay Melkee 34+2 haftalığım. İlk günden beri iştahsızlık var bende de ama çok şükür bebeğim her muayenede 1 hafta 10 gün önden gidiyor. Her gün süt peynir yumurta muz tüketmeye çalışıyorum. Toplamda 6 kilo aldım bu aya kadar canınızı sıkmayın bence bebiş de iyiyse ☺️
Melkee mrs_atalay Şuan için bebiste bir sıkıntımız yok 2 gün önde imiş hatta ama ne biliyim işte böyle bir stese girdim:)
Esrakky Melkee 29. Haftalıgım halla oyleyım hiç kilo almadım asla yemek yiyemiyorum kusmalar cabası ama bebegim masallah haftasına gore onde onemlı olan bebek muz ye bıde kaşar peynır senı zorlamıyan seyler