eslemsi Esim isten cikarildi birkac gun once sigorta durdu haliyle. Yesilkart cikarmaya da vakit yok 37.4 olcam yarin. Avil dogumum olsa acaba bakarlar mi masraf cikar mi bilen var mi
Unlukacar eslemsi canım işten çıkarılsada yanlış bilmiyor isem 3 ay sağlıktan yararlanıla biliyordu bi sordur istersen
Deletedmom727272 eslemsi annelik hakkı diye bişey var sanırım sırf hamilesiniz diye az bir ücretle bakılıyor
canserko eslemsi güvencesi olmayan hamile kadınlara analık hakkı indirimi uygulanıyor. Sigortalı olsanız ne kadar ödeyecektiyseniz onu ödüyorsunuz.
hunilimom eslemsi 3 ay felan yararlaniyorsun diye biliyorum canım devlet olduğu için de ücretsiz zaten doğum vs
Deletedmom7373700 eslemsi bakılsın ücretsiz ya bir zahmet. O kadsr Suriyeli Afgan çatır çatır doğuruyor bedavadan. Bir zahmet kendi ülkemizin vatandaşını da faydalandırsınlar ücretsiz
Akoglubuse 90 gün süresi var faydalanabiliyorsunuz endişelenmeyin,yine de SGKyı arayın tam bilgi versinler size🌸
ed1112 eslemsi sağlık sigortanız devam ediyor GSS olarak. GSS yi araştırın. Eğer sigortanız yoksa aylık 150 lira ödeyip GSSden yararlanabiliyprsunuz. Belki şu an ücretsiz devam eder hiç bir fikrim yok sorup öğrenmeniz lazım. Zaten sigortalı işe girene kadar GSS borç olarak yazılır dikkat edin
ruveydataskin eslemsi bende aynı durumdayım gidiyorum şehir hastanesinde diyorum ki annelik indiriminden yararlanıyorum hiç ücret almıyorlar ilk başlarda bi 55 TL ödemiştim niye bilmiyorum ama sonra hiç ödemedik .