Selennm EmineDefneGokce bende öyle düşünüyorum aslında yine de çok da umutlanmak istemiyorum bir kere hafif kahverengi lekelenmem oldu sonra beyaza döndü iki gündür de beyaz akıntıdan başka akıntım yok
Neseeli Selennm 5 hafta 4 günlük hamilesin canım.. gittiğinde kese görünmemesi normaldi erkendi çünkü .. benim kese 5+5 te göründü o da küçücük emin olmamakla birlikte..
Selennm Neseeli Neseeli evet doktor da hesapladı 4 ünde 191 ise 6 sında 400 olur 7 sinde 600 haftaya 13 üne gel dedi hatta sonra ultrasona da baktı bana bir fotoğraf verdi istersen atıyım sana biryeri işaretledi o da beni umutlandırdı kese görmedi ama belli belirsiz bir yer var
Neseeli Selennm evet canım benimde belli belirsizdi sonra gel dedi göründü.. ama bir şey söylim betaya iki günde bir bakıldığında %60 üç günde bir bakıldığında en az %100 artması gerekiyor.. yani dediğim gibi 13 Temmuz’da 1600 olursa en az bu güzel bir şey
Neseeli Selennm evet gördüm canım dediğim gibi gittiğinde 5 haftalık yeni olmuştu kese görünmemesi normaldi kalbini ferah tut..
Selennm Neseeli bakalım inşallah fotoğraf attım diğer yorumuna yanıt olarak beklemekten başka çağrem yok biliyorum o yüzden de bekliyorum her hangi bir ağrım lekem de olmadığı için şükür ediyorum bakalım nasip Allah büyük 🤗
Selennm Neseeli tamam çok teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum inşallah üç gün sonra güzel haberlerle sizi de sevindiririm 🤗
HanifeAhmet Selennm yani kanaman yada lekelenmen olurdu diye düşünüyorum ama için rahat etmiyorsa iki günde bir kan ver yükselişini takip et ben keseyi görene kadar öyle yapmıştım
ozge2306 Selennm değerin düşmüş olsa kanama hemen olmayabiliyor canım. Ne zaman adet olursan o aman gözle görünmeyecek kadar embriyo düşüp gidiyor zaten😞 inşallah güzel haberler alırsın
Selennm ozge2306 inşallah adet de olsam şimdiye kadar olmuş olmam gerekiyor 12 gün geçti adetime çünkü
HanifeAhmet Selennm o zaman moralini yüksek tut kendini yorma oralarda dikkatli ol mutlaka yollarda da çok sakin gelin dönerken 🙏❤️
595959 Selennm ben değer yükseliyo mu diye teyit etmek için iki güne bir kaset test yapmıştım, çizgi her seferinde daha da koyu oluyordu😁 sen de deneyebilirsin 😻
Selennm 595959 ben yaptım en başında erken gebelik testi silik oldu sonra pembe oldu sonra kaset test yaptım pembe oldu o yüzden gittim sağlık ocağına test verdim 191 çıktı sonra da 7 sinde kadın doğuma gidince tekrar yapmadı doktorum