Beyazkanavice Tecrübeli anneler çok kararsız kaldık asansörlü şu büyük mama sandalyeleri mi daha kullanışlı portatif ikea tipi mama sandalyeleri mi ? Sağlam olmaz çocuk düşer diye korkuyorum
NurrrH Beyazkanavice Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi Kullanıyorum. E bebek İndiriminde Almıştım. İkea tipi olanlarda çok kullanışlı ama ben katlanmasını ve kademeli olmasını tercih ettim. Özellikle mutfakta Yer sıkıntım olduğu için. chiccoyu Kullandıktan sonra katlıyoruz hemen. Yer kaplamıyor. Diğer türlü zaten özellikleri var. Ama ikea da kullanışlı ve tutulan model. Portatif sandalyemiz de var belli yaştan sonra çocuk içinde rahatsız oluyor. Sıkışıp kalıyor gibi. Kendini çıkarmak istiyor. Benim kızım çok sevmedi portatif olanı.
DidemDnnz Beyazkanavice ikealardan alma bence bir çok çocuk ayak dayama yeri olmadığı için uzun süre oturmak istemiyor. Düşünsene sen de ayaklarını sallandırmak zorunda olduğunu çok rahatsız, Bence ayaklarını koyacak kademesi ayarlanacak yer olması ilk kriterlerden
Uzay1907 Yönetmen sandalyesi gibi katlanabilen portatif mama sandalyesi aldım. 2 senedir yeğenimde kullanıyoruz hantal büyük masalar sadece mutfakta kalırken bu sandalyenin heryere sabitlenebilmesi ve taşınabilir olması harika kesinlikle tavsiye ederim
Ozge Uzay1907 benim de mutfağım küçük diye öyle bişey almak istedim ama güvenilir gelmedi. Normal sandalyeye sabitlesem düşer falan diye düşünüyorum. Hala arayışlardayım gerçi ama. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız peki?
Uzay1907 Ozge 2 adet kemerle birlikte her türlü sandalyeye sabitlenebiliyor, dediğim gibi 2 yaşındaki yeğenimde düşme problemi hiç yaşamadık. O yüzden doğacak oğlum için ben de portatif tercih ettim açıkçası.
EmelBG_ Beyazkanavice Chicconun vardı bende hayvan desenli olanlardan kızımda iste cok güzel cok rahat ama cok yer kaplıyor kullandım 1 sene felan güzelde evim cok büyük degil çatı katı birde sattım ikinci elden bende şimdi İkea alıcagım bu hamileliğimde yer olarka kullananlarda vardı çevremde cok memnun kalmışlar .Sadecr yanında kimse yokken tek bırakmıyorlar .Büyük olanlarda rahatlıkla bırakırsın bi sorun oluşmadı hiç artısı o 🌸