pusatmom35 Birminikcivciv hamileliğim boyunca tavuk ve et çıplak elle dokundum hiçbirsey olmadı. Ellerinizi güzelce yıkayin
mavisinprensesi20 Bende dokundum doğradım da ben inanmıyorum bunca zaman kimse ete dokunmadı mi yani düşünüyorum da
gulnihal__ Birminikcivciv simdi de ben ugrascam ama tedirgin olmadim degil yani ins bisey olmaz zaten popomuz doğrulmuyor 😂
Deletedmom7373700 gulnihal__ eldivenle yapın mümkünse. Değilse de ellerinizi güzelce yıkayın. Yıkamadan ağzınıza gözünüze sürmeyin. Yüzde ihtimali çok düşük bir risk sanırım. Ama yine de dikkat edip bilgi sahibi olmakta her zaman fayda var 🙏🏻
Ayse_4646 Birminikcivciv hayvan dışkısı ve onun bulaştığı yerlerde oluyormuş şimdi baktım. Bende uğraştım çünkü inşallah bişey olmaz
Seyda94_ Şimdi şöyle bişey var ki . Annelerimiz hiç mi hamileyken et doğramadi . O zamanlar Kimseye bişey olmadı şimdi niye böyle biseyle korkutuyolar bizi Ben tüm gün etle uğraştım korkarak dokundum evet ama yaptım artık İnşallah bişey çıkmaz 🥴
cileklicookie Seyda94_ benimde doktor sabah mesaj atmis toplu sekilde bu detaya dikkat edin diye ama eldivenle mümkün degil yani ki gecen senede de gebeligimde kurbana denk gelmisti gene dogradim yani tavukta cok yapiyorum allah korusun ne diyelim
haklisinesracim Çok şükür ki annelerimiz her şeyi bilmiyormuş böyle onlar da anksiyete hastası olur çıkardı.
Birminikcivciv haklisinesracim He vallahi keşke bende bilmesem cahil olsaydım. Herşeyim stres sıkıntı. Akışında bi hamilelik geçirseydim keşke
MSultann haklisinesracim aaay o kadar haklı bir yorum ki. Bazen kendimi hastalık hastası ediyorum. Herseyi oku merak et acaba mı diye diye
esmaozdemir76 Birminikcivciv hamile kaldığından beri doğruyorum dokunuyorum. O kadar kan testi filan verdim hiç de bişey olmadı o kadar kasmayın ya.
Biroglanannesiii Birminikcivciv Çiğ eti yemediğin sürece ağzına yüzüne sürmediğin sürece bir şey olmaz
Menek16 Birminikcivciv dokunmaktan olur mu bilemiyorum ama bugün kayınvalidem nolur nolmaz sen dokunma dedi her şeyi eşimle beraber yaptılar benim evimde görümcem de ve kardeşimde de kedi var dün de test verdim sonuç bekliyoruz bakalım
benimmdunyamm Birminikcivciv valla eldivenle dogradim ama degdigimde oldu yani o yüzden bilemicem Allah korusun hepimizi ne diyeyim Allah’ın izniyle birşey olmaz
gamzenurbozdere Birminikcivciv ben bılıyordum ama mecbur bir keçiyş tek basıma parcalayıp kaldırdım ve hışım cıktı şuan
biokadin Birminikcivciv bu olayı bende araştırdım açıkçası tüm hayvanlar zmanımızda veteriner kontrollü o yüzden o mikrobun bulaşma ve olma olasılığı yüzdesi cok düşük ben başka açıdan bişey mi vardır diye düşündüm ciğer gibi yüze sürülmesse daha iyi ama eldiven takıp başka türlü nie sıkıntı olsun