ikramomm Kızlar ben emziriyorum ama acaba doyduğunu nasıl anlarım arada bir durunca tekrar devam ettiriyorum kendi bırakıncaya kadar emiyor daha 3 günlük o yüzden bazen 10 bazen 20 dakika emiyor
hunilimom ikramomm günde cisli veya kakali en az 5-6 bez degistirmek gerekli ve bir daha ki kontrolde kilo alımına göre anlarsın canım
Bet7408 ikramomm canım geçmiş olsun öncelikle sen sezeryan olmuştun demi nasıl geçti kaçıncı günün çok zorladı mı 3 günüm kaldı korkuyorum
Annesininportakali53 ikramomm doktorum demişti elleri yumruk yapmışsa açtır emerken doydugunu ellerini açınca anlarsın bide beyaz sayısından günde 6-7 kez kesin değiştirilmeli doluyorsa hep bilki doymuş
Myrm ikramomm Ben de kendiniz için soruyorsunuz sandım. Dedim benim de sorunum aynı 😂😂😂😂 Doyduğumu nasıl anlarım? Vaziyet alayım bekleyeyim köşede 😄😄
ikramomm Bet7408 evet sezaryen oldum gayet güzel geçti korkma zehir etme kendine anın tadını çıkar çünkü canın yanmıyor☺️
pusatmom35 Annesininportakali53 benim oğlumun elleri hep yumruk bence doymanın onunla alakası yok. 2 ay 11 günlük bu ay 1 buçuk kilo almış doymasa almazdi
Annesininportakali53 pusatmom35 bilemiyorum hamileyim suan ilk gebeligim belirttiğim gibi kuzum doktorum ve gebe okulundan öyle söylenmişti
Haticenurozturk ikramomm valla ben bebeğim ağladıkça emziriyorum zaten beli ediyor kendisi doğduğunu ve bezlerine dikkat ediyorum günde ne kadar yapmış yada bez doluluguna bakiyorum ağırlığı flaan bazen çok dolmuş oluyor ağır bı şekilde bazen de erken görüyorum çişini hafif dolu oluyor