csmaknc 35+1 olduk 3 gün önce o kadar iyiydim ki bir anda bel ağrısı başladı dinlenerek geçmiyor bayramdan sonra randevum var ama erken doğumdan korkuyorum şuan en azından 38 i görsek sizce bel ağrısı normal mi bu haftalarda
3prens71 csmaknc ıkıncı hamılelıgımde bnde belım agrıyo dye gezıyordum canım meger sancıymıs 36+5 aldılar sezeryana acılede gtsen bakarlar zaten nst ye
annenur csmaknc ya bugün herkes bu postu açmış acaba bayramda kendimizi mi yorduk acaba benim de öyle dün sadece kasikalrim ağrıyordu bugün beraberinde belim de agriyo ama hiç iş de yapmadım
gullsah222 csmaknc Belim 34. Haftadan beri her gün ağrıyor sürekli yastık belime dayayıp dinleniyorum. 37. Haftamdayim hiç sancım çıkmadı NTS’de doktorum normal karşılıyor bel ağrısını
3prens71 csmaknc bnde acılde degılde normal muanede ogrendım normal dogum ıstemıyordum dr baktı senı ıkı gun sonra alalım sezeryana zaten sancın başlamıs dedı bnde bsyım yok sadece belım ağrıyor dedım ne bel agrısı duzenlı sancın cıkmıs dedı bnde şok oldum😱
csmaknc gullsah222 benimde 34 ten önce kasık ağrılarım başlamıştı doktor normal dedi ama bi anda bu bel ağrısı korkutmaya başladı
Tugcaduman csmaknc bende 35+1 im erken doğum riskim var ve sürekli kasılmam oluyor. Bebek sertleşiyor bel ağrısı ve kasık ağrım zaten hiç geçmiyor. Ama asıl belirti bebeğin sertleşmesi ve bunun sıklığı
gullsah222 csmaknc Stres yapma bence canım bebeğe stres daha zararlı. İstersen bir muayene ol için rahat olsun 🌺 Ama dinlenerek geçir günlerini ev de yapacak işlerim olduğun da gün içine yayarak dinlenerek yapıyorum hep. Çünkü belim benimde çok ağrıyor dinlenmeden birşeyler ile ugrasinca