Safiyenurrr Kızlar sağ tarafımda kasığım da karnım da ağrı oluyor ara ara daha yeni öğrendim hamileliğim 4 5 haftalıkmış ağrımasi normal mi
Peelinn Safiyenurrr gebelikte her ağrı normal. Yanında ateş kusma titreme vs vs gibi başka semptomlar olmadığı sürece. Zaten acil bişey olduğunu vücudunuzu tanıdığınız icin bilirsiniz. Açıp okursanız her doktorun yazısında da var :)
Mavininbiri Safiyenurrr Normal bende onun şiddetli ağrısı ile hastaneye gittiğimde öğrenmiştim hamileliği, yeni olduğu ve vücut hamileliğe hazırlandığı için öyle oluyormuş.
Safiyenurrr esmaozdemir76 yok dayanılmayacak gibi değil ilk gebeliğim o yüzdem bilmediğim için merak ediyorum
esmaozdemir76 Safiyenurrr anladım canım merak etme o ağrılar hep oluyor bende de oluyor şuan hala hatta sadece sol tarafım da oluyor doktor soldan dollenmistir demişti
BrcnSym Hayırlı olsun. Rahminiz genişlediği için oluyor o ağrı merak etmeyin. Kanama vs olmadığı sürece her ağrı normal :)
Safiyenurrr Mavininbiri öyleymiş gerçekten ilk defa yaşiyorum çok güzel hislermiş Allah herkese nasip etsin🤲🏻🌸