Kızlar 33 haftalık hamileyim pazar günü ufak bi halsizlik vardı üzerimde birde geniz akıntısı vardı pazar sabahına geniz akıntısı halsizlik ve öksürük ke uyandım en son dayanamadım eşim hastaneye götürdü kayın validemde benle aynı şekilde evinde yatıyodu onuda aldık covid testi yapıldı her ihtimale karşı hamileyim diye Pazartesi gecesi kayın validem de bende poziti çıktık ben Cumartesi ablam a gitmiştim aradım kızları ve ablam pozitif çıktı salı günü aniden eşimde sırt bel ağrısı ve halsizlik başladı oda hemen test yaptırdı pozitif çıktı sonucu hastalık aşırı derecede çok ce çok hızlı yayılıyor bu gün 3 yaşındaki yeğenimizin ve kayın pederiminde de pozitif olduğunu öğrendim ben bu yün 6. Günümdeyim ilk 4 gün aşırı kötüydün doktorumuz kan sulandırıcı iğne ve vitamin ilaçları yazdı iğnelerimi kendim yapıyorum bu gün ilk defa vitaminler ve su dışında bişeyler yedim kendim için gram korkmuyorum tek korkum kızıma zararı olmasın Pazartesi karantinamız bitiyor biz yğne her ihtimale karşı eşimle cumaya kadar evde kalmayı planlıyoruz lütfen en ufak bir halsizliği dikkat e alın ben 2 buçuk 3 senedir grip bile olmamıştım şu 6 günde resmen ölüp ölüp dirildim aşıların 6 ay koruyuculuğu olduğu söyleniyor ve ben son aşımı nisanda oldum aşı süreside etkilemiyor aşırı dikkatli olun hamilelikte ciddi anlmda zor bir süreç atlattım sayılır en ufak halsizliği bile dikkat e alın