Deletedmom52620 Aysunnn1907__ canım 6 haftalarda tam duyulur zaten şuan daha minicik yeni yeni oluştu 7 haftada daha çok duyarsın
Dilanmeva Benımde 5 hafta oldu bugun ama doktorum hala beta nın 1000 olmasını ıstıyo sizin betalar kacken gıttınız doktora
_almirasmom Dilanmeva adetıme 1 hafta vardı oylesıne test yapım dedım cıktı normal de pazartesi regl gunum salı 182 persembe 458 buyuk ıhtımal suan 600-700 lerde
Aysunnn1907__ Dilanmeva ben çarşamba öğrendim beta 10000di benim. 2 gün sonra doktora gittim 5 haftalık dedi.
Seva_aa Busarsl bende onun sokundayim bazen doktorlar yolk saci bile zor goruyor kalp atisi az diyor bide 6 haftalikda bile duymayanlar var canim
Aysunnn1907__ Busarsl valla bilmiyorum madem duyuluyor az buz ne diye dinletmedi ise 2 hafta son tam 7 haftalık o zaman kontrole gel dedi.
Busarsl Seva_aa valla kalp atışını 7. Haftada duyduk duyulur duyulmaz bazen bazen doktorlar insanı sıkıntıya sokuyor bazende buraya yazıyorlar niye benim böyle oldu diye üzülüyoruz çok okumamak gerek bazen herşeyi 😅
Aysunnn1907__ Deletedmom_12 bana 5 haftalık güçsüz dedi 7 haftalıkken gel bakalım dedi Çözemedim ya🤦🏻♀️
Busarsl Aysunnn1907__ canım hiç sıkıntılanma çok çokkk erken duyarsın duymazsın keseyi görür görmez hiç dert etme çok düşünme. Cidden ç8k düşününce piskoloji kötü etkileniyor ozaman
Edau9 Aysunnn1907__ Canım benim 5 haftalıkken duyman bile mucize🥰Tabiki de çok normaal💛Ben 6+4 de duymuştum 😚İçini Ferah tut🌼🌼