bejanne00 Gecikmemin 4. Günü. Bel ağrım var hafif bulantım ve ufaktan kasık ağrım var. Vucüdüm ödem topladı ama yaptığım test negatif çıktı. Testi akşam üstü yaptım. Birde testin üstünde erken gebelik yazmıyordu hızlı sonuç yazıyordu ama predictor erken gebelik testi markası mı oluyor anlamadım ben neden gecikti
Flyderndkk bejanne00 express dediğin hızlı sonuç verenden. Erken gebelikte early gibi bir şey yazması lazım
Eylul2019 bejanne00 gecikme olunca kaset testte gosterir sizde gebelik degilde baska bir sorun var buyuk ihtimal
Tusami bejanne00 ben o testle adete 3 gün kala silik çizgi görmüştüm canım, ama erken gebelik testi değil bu , eğer geç döllenmeyse çıkmaz . Bi kaç gün sonra adet olmazsan kan testi ver, inşallah geç döllenmedir o yüzden çıkmamıştır
themom_ bejanne00 evet o da erken gebelik olarak yapılıyor canım, ama pembe olana göre daha hassas ölçüm yapıyor diye biliyorum. Trendyolda yorumları okumuştum, herkes doğru sonuç şeklinde yazmıştı. Gecikmen farklı bir şeyden kaynaklanıyor olabilir biraz daha bekle istersen…
bejanne00 Tusami İnşallah 🙏 bel ağrım var uyku hali hafif mide bulantısı ama bu belirtiler olduğu için çıkıcağını düşünüyordum bide bugün 4. Gün olduğu için umarım öyledir çifte bayram yaşarım 🤍