Oktay 8 haftalık hamileyim ilerleyen dönemlerde çatlak kremi kullanmak istiyorum mustela mi sizce lierac mi ?
gizem Oktay lierac kullandım ki ince belli biriydim hamilelikten önce. İç kanım geniş değildi, 18 kg aldım 38. Haftadayım lierac kullandım tek bir çatlağım var o da krem sürmeyi atladığım ve çatlamaz dediğim yer. Çok memnun kaldım🙏🏼
Sonay Oktay ben ilk gebeliğimde bebek Yağı ve Kayısı Yağı kullandım hiç çatlağım olmadı . Ikinci gebeliğim şuan 13 haftalığım bişey kullanmıyorum. Pahalı kremlerdense bence doğal bişeyler Kullanın derim . ☺
EdaMinaKele Benn karın bölgesi için burt’s bees arı sütü içeren paraben vb içermeyen krem kulllanıyorum vucud içinde bio-il kullanıyorum
EsraBayraktar Lierac bence ilk hamilelik de kullandım hiç çatlamadım bundada yine lierac kullanıyorum 26 hafta bitti
Esmalpaslan66 Canım bnde Fransa’da yaşıyorum ve doktorum mustelayı önerdi ayrıca düzenli kullandikça bi şey Olmaz inşAllah ama bunlar genetikmiş ya ne yaparsan yap yinede çatlak oluşabiliyormuş
handan_ Esmalpaslan66 Ben bir yerde okumuştum ilk günden itibaren sabah aç karnına 5 tane yemek DNA dizilimini düzeltiyormus ama ne kadar doğru bilmiyorum
princess gizem kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ve ne sıklıkla? Ben de lierac aldım ama henüz başlamadım
Eysaa Bende 15. Haftadan sonra lierac kullanıyorum 23. Hafta hiç çatlak yok ..akşam yatarken lierac öğleye doğru ise badem yağı sürüyorum full önlem yani 😁🙈 Bu arada lierac eczanede çok pahalı o yüzden N11 sitesinden alın 😌