haklisinesracim yok canım normal doğum gibi ama mesela kendi sancını birşeylerle kontrol edersin ama bu sancı farklı tabiki de kontrol edemiyorsun adı üstünde suni yAni dış etkenden bedenine giriyor mesela serçe parmağını vuruyorsun o an onu oraya vuracağın aklına gelmiyor ama sen oradan geçiyorsun onun gibi değişik birşey 😂 ama korkma mesela o süreçte yavaş yavaş almaya bak hiç acele etmesin genelde doktorlar hemen olsun bitsine geçmek istiyor rahat rahat yap doğumunu suyumu benim patlatmadılar herhalde ama altta in muayene yaptılar herhalde onu hiç hatırlamıyorum sadece dediler sürekli tuvalet ihtiyacın olacaktır sürekli tuvalette gittim su elime geliyordu zaten sızıntı şeklindeydi benim saat 5 de yatışım yapıldı 1 saat öyle kontroldür filan derken dediler suni sancı takacağız bende bilmiyorum ilk doğum tamam dedim 😂 saat 12 ye kadar elimle serumla öyle gezdim hiç sancım filan olmadı dediler fazlalaştıracağız sürekli zaten kontrol edildim gelen parmakladı giden parmakladı 😂😂 12 de bir fazlalaştırdılar dedim ne olur allahım ne yaptınız bana ablamla konuşuyordum dedi geldikçe çömel kalk squat yap ıkın dedi sakın konuşma bağırma nefesin lazım olacak doktor diyor ıkınma ablam diyor ıkın kanalda çocuk sıkışır neyse ben hareket ettim demirlere tutundum eğil kalk eğil kalk en son dediler nst tekrar alacağız 5 cm açılma olmuş dayan dediler sabaha doğum olur neyse herkes dağıldı odadan tam annemi eve göndermiştim aşağıya indiler dediler açılma hızlanmış 6 7 cm arası doktoru hemen çağırdılar direk doğumhaneye aceleyle 27 dakika fa doğum yaptım. Doktor diyor büyğk tuvaleti yapar gibi Çek bırak Çek bırak derken dedi düzgün ıkınsaydın bağırmasaydın nefesini harcamasaydın 10 dakika bile sürmezdi işte bende böyle bir doğum yaptım arkadaşta okusun da korkmasın