Berf123 Özel hastanelerde de her muayene de çektirmek gerekiyormu ve ücretlerşn ortalaması hakkında fikri olan varmı? Özellikle ıspartada a olan varsa
Kelebekk-0307 Berf123 33. Haftadan sonra her gittiğinizde çekiyorlar evet hastaneye göre değişiyor bazıları ücret almıyor ekstradan mesela ben ödemiyordum muayene ücretine dahildi
Haticecebrail21 Berf123 Ben Diyarbakirliyim özel hastanede muayeme oluyorum 2 gun önce nst ye girdim 40 tl ödedim
Motherandbaby Berf123 benim riskli gebelik olduğu için her hafta giriyorum nst ye benim gittiğim hastanede 50 lira.
Berf123 Kelebekk-0307 37.haftamızdayız özele ilk kez gidecem normalde devlete gidiyorum ama rapor almam gerekiyor buyuzden özele gidecem muayene ücreti alıyorlarmıs zaten ama
Kelebekk-0307 Berf123 evet muayene alıp nst ücreti almiyorlardı biz de nst ücreti 40 tl idi su an artmıştır tabii
19092021 İstanbul’da özel bir hastanede nst 130 TL ödüyorum 32 haftadan sonra iki haftada bir her kontrolde giriyorsun ve ödüyorsun bunu maalesef
Xxz Berf123 bende çalışmak istiyorum açıkçası ama doğum sonrasına ekleniyor dimi bu izin günleri öncesinde kullanmak istemediğiniz için mi çalışmak istediniz. Ben ilk defa alicam o yüzden bilmiyorum
Burcu1988 Berf123 tabi bebeğin sağlığı için girmek gerekli 32. Haftadan beri giriyoruz bebiş için mecbur
Zeyna27 Berf123 bi yerde200 aldılar NST için bi yerde 35 bi yerde 30 en son 114 TL ödedim orada doğum yapacağım