minik_koala_ve_annesi Melikemercimek 23. Haftayim hâlâ bir duzensizlik var canim hissedebilirsin belki ama net hissedemezsin her zamanda hissedemezsin
Melikemercimek minik_koala_ve_annesi hımm insan yine de rahatlıyordur kuzum böyle olunca acaba ne yapıyor diyorsun 🥲🥰
Krnn1 Melikemercimek 16.haftanın sonunda hissetmiştim. Hep merak ediyrdum şimdi 24. Haftadayım. Varlığını bilmek çok güzel. Şimdide sert tekmelerini babasının görmesi için bekliyorum 😂
2bebeannesiii Melikemercimek Hem öylelerdi hele oğlumun taklalar attığını gördük ultrasonda hemde ikisine de çok zayıf hamile kaldığım için erken hissettiğimi söyledi doktorumuz .
Melikemercimek 3bebeli1kedili oo maşallah Allah oğlanın yardımcısı olsun kızların içinde birinin ojesi birinin düzleştiricisi 😍🥳
3bebeli1kedili Melikemercimek valla Allah babamıza yardım etsin oğluma yardım etsin evde dişil enerji çok yüksek bir de kedimiz var o da kız 😂 erkeklerimizin sayısı az dengelemek lazım 🤪🤪
minik_koala_ve_annesi Melikemercimek evet canim.ben bu sebepten cok sık doktora gittim doktor bana dedi ki bak suanda da bebegin hareket ediyor hissediyor musun dedi hayir dedim cubku zayif daha kaslari guclu degil 23 haftaya kadarda belli bellirsiz :)
Sehersudi Melikemercimek ben ilkini çok geç hissettim. 6. Ayda hissettim. Ama ikinci 17. Haftada hissettim merak etme yani ilk gebelikte kaslar sağlam olduğu için geç hissedersin. İkinci de kaslar deforme oluyır esniyor 😃hemen hissediyorsun
Melikemercimek Sehersudi inşallah kastandır 🤣 yuvarlanan yağ bidonuyum resmen 😅😅 heyecanla bekliyorum 🥰🥰
Gmzbiri Melikemercimek 17.hafta biterken kızım 2 kez pıt pıt yapmıştı🤗ama yirmilerin ortasına kadar çok düzenli hissetmezsiniz. İnsan çok sabırsızlanıyo tabi🤗
esmaozdemir76 Melikemercimek şuan 17 haftalık hamileyim ilk gebeligim arada minik kipirtilar hissediyorum ama bebekmi yoksa bagirsakmi bilemiyorum
Melikemercimek esmaozdemir76 😅 benim de huzursuz bağırsak sendromum var biraz zaman alacak sanırım hissetmem