Melikemercimek Haftaya girdik hissedemedim çok mu erken bilmiyorum ama endişeleniyorum içeride ne yapıyor iyi mi diye
teachervera Melikemercimek 17 de hissetmiştim. Şimdi ikinciye hamileyim bende merak ediyorum bu ne zaman olur
Krgz23 Melikemercimek ilk bebeğimi 16. Haftada hissetmeye başlamıştım. Şuan ikinciye hamileyim bunu 13. Haftada hissettim ve gayet netti hareketleri 😃bu biraz güçlü galiba
whitemoon Melikemercimek 17 de hissetmiştim ben dedikleri gibi damar seyirmesi gibiydi karnımda sanki pıt pıt atan bişeydi biraz daha büyüyünce 19.hafta da tekmelerini net hissediyodum artık
gorky Melikemercimek Böyle çok hafif kıpırtılar oluyor . Arkadaşım 23.haftada hissetti o yüzden normal ☺️Başta bi şaşırıyorsun ne olduğunu bile anlamıyorsun 😀
Melikemercimek teachervera hadi inşallah ben de hissedebilirim 17 de . Nasıl bir his beklemem gerekiyor onu da bilmiyorum
teachervera Melikemercimek İlk nabız gibi attı canım sonra oynadı benim bebeğim iri bebekti doktor demişti güçlü oynar
Melikemercimek Nurcan_kyhn nasıl bir his ki acaba ben mi hissedemiyorum hep bu civarlarda yazmışlar 🤔🤔
Melikemercimek Krgz23 Ay şu tavşana bak sen yaa çok tatlış bakalım biz ne zaman hissederiz aslında doktor çok hareketli dedi ama ben yağlıyım baya çocuğum yağdan bana ulaşamıyor herhalde 😅
Melikemercimek Selnay daha var öyleysem biraz acaba benim göbek bölgem yağlıydı kilom da var ondan mı hissedemedim diye düşündüm
Afraaaa Melikemercimek 18 de hissettim ama çok dikkatli dinleyince hissediliyordu. Şuan 20 bin içindeyim çok daha net hissediyorum😻