OOrkidee Kızlar Femara kullanmıştım çatlamadan 9 gün sonra 2 gün süren şiddetli göğüs ağrısı yaşadım yine ağrı var ama o kadar şiddetli değil azaltdı şiddeti. İlaç ile ilgili olabilir mi aceba böyle bir şey yaşayan oldu mu sormak istedim 😊
Ceyda76 OOrkidee ben bı ay kullandım femara hem gogus kanserı ıcın hemde yumurta gelısımı ıcın kullanılır Gogus agrısı kasık agrısı şişkınlık ve baş agrım cok oldu 9 yumurta gelıstı bı ayda olgun ama tutmadı yıne
Zeynebim26 OOrkidee yok canım oluşmadı iki kez çatlama ignesiylr birlikte denedim olmadı bıraktığım ay kendiliğinden hamile kaldim
OOrkidee pkos_dunyam demek ki yan etkisi ilacın. Pcosum tel uygulamasında ptesi göstertiyor reglim ama çok da saptığı için tam tamda bir şey diyemiyorum. Hiç farklı bir etkim de yok vücudumda hayırlısı diyeyim 🙏🏻
OOrkidee Ceyda76 çatlatma iğnesi ile beraber mi kullanmıştınız ? Ben sadece Femara tablet olarak kullandım ovülasyon testi ile takip ettim. Genelde iğne için de aynı etkileri gösteriyor diyorlardı kafam karıştı
Ceyda76 OOrkidee tablet olarak femarayı kullandım sabah akşam .Sonra catlatma ıgnesı vuruldum.Gelıstırıyor ama agır bı ilaçtı Ben polıkıstık gorunumluyum değerler normal