Başından beri Devlet hastanesinde doğurmak istiyordum çünkü normal doğum yanlısılar bende ısrarla normal dogum yapmak istiyordum taa ki 36. Haftaya gelene kadar. 36 haftadan sonrası bebegim hep makat pozisyonundaydi son ana kdr 41. Haftaya mucadele ettim egzersiz yaptim ama malesefki kızımın pozisyonu buymuş yani. Tam 41. Haftamda yatis icin hastaneye gidecegim gece hafif sancilarim oldu ama abartılacak kdr değildi. Neyse sabah yatiş icin hastaneye gittim. Doktor bi muayene etti 5 cm acilma nasilya dedi suyun gelmedimi fln dedi yok dedim hemen ameliyathaneye cik ordada muayene ettiler oldu 6 cm cabuk alalim yoksa sezeryan dogumuda zorlaştirabilir dedi. Önce spinal anestezi yaptılar kesiyi atınca hissettim gibi oldum hemen damardan genel anestezi verdiler. Kalktigimda agrilarim vardi kizim benden önce odaya gitmişti. Sezeryan sonrasi eliyle hem karindan hem alttan muayene etmesi çok zor oluyo ondan sonra yürüyorsun işte. Ama ben iyi hissediyordum yinede kendimi. Yurudum agri kesici serum fln baya iyi geliyordu agrilarima işte bayramdan onceki gün evime geldim her gecen gun iyi oluyorum sadece parol icebiliyorum agri kesici olarak. O da iyi geliyo. Hep dogum hikayelerini okurdum hep derdim herkesin doğum hikayesi farklı olur diye gerçektende oyle birsey için çok diretmeyin herkes olacagina variyo. Hem Doğum sadece birgun nolmuşki olsemde gebersemde birgu diyordum gecicek hepsi diyordum. Gercekten oyle ilk gunler zor ama gub geçtikçe iyi oluyor. Rabbim herkesin gönlune göre versin. Gercekten anne olmak Çok mutiş birsey rabbim bu duyguyu herkese yasatsın sağlıcakla kalın😘😘😘😘