mavisinprensesi20 Kızlar bu bayramda sizler sakatat yiyor musunuz? Ya aşırı canım çekiyor ama korkuyorum da güzelce pişip çiğ kalmazsa bile risk oluşturur mu?
Aslaninannesi01 mavisinprensesi20 canınız istiyormuş aşırıya kaçmadan temizse iyi pismisse tabiki yiyebilirsnz Bnce
Deletedmom727272 mavisinprensesi20 temizlendiğini görebildiğiniz biri yapıyorsa, tadımlık yiyebilirsiniz tabi doktora ulaşma şansınız varsa da şahane olur ama bakteri içim şu fotoyuda iliştirivereyim
benimmdunyamm mavisinprensesi20 yemicem doğumdan sonra yiyecem 🤣 hepsini hazırladım doktorum bana kesinlikle yememem gerektiğini söyledi
mavisinprensesi20 Aslaninannesi01 değil mi ya resmen aş eriyorum eşim de müsade etmiyor bilemedim bence çiğ kalabilir diye iyi olmadığı söyleniyor
mavisinprensesi20 Krizantemm bence de yenir doktorlar çiğ kalmasi ihtimaline karşı riskli diyor olabilirler
Aslaninannesi01 mavisinprensesi20 benim doktorum o şekilde söylemişti sürekli yemedikten aşırıya kacmadiktan sonra serbestti
mavisinprensesi20 Deletedmom727272 doktoruma dün yazdım cevap alamadım bu tabloya göre o zaman çok iyi piserse sorun yok demektir sonuçta dışarıdan asla yemiyorum canım da çekti birde bence doktorlar iyi pismeyip çiğ kalabilme ihtimaline karşı diyor olabilir
mavisinprensesi20 benimmdunyamm yaa cidden mi ☹️🥺ben önce unuttum sormayı dünde yazdım cevap vermedi 😄 of ya bende yemeyeyim o zaman
Deletedmom727272 mavisinprensesi20 hıxlı bakteri ürediğinden riske atmak istemiyorlar çok haklı olarak, ama tadımlık bakın aşermek sıkıntılı süreç 😁ama eş yok diyorsa da arayın bulun🤭🤭
benimmdunyamm mavisinprensesi20 valla bende normalde çok severim ama yemicem ya ağustosta doğum var ondan sonra yerim.🤣 Doktorum kesinlikle yeme yasak dedi bende tedirgin oldum
Yamur12345 mavisinprensesi20 vala gebeliğim hemen hemen haftada iki defa ciğer yiyorum kafama göre takılıyorum doktorumuda dedim hiçbirşey demedi ohh yarasın dedi 🤣
mavisinprensesi20 Yamur12345 yarasın tabi kız maşallah 😂 doktor ye dese de eşim bırakmazdı galiba ya napim saklayıp doğumdan sonra mı yesem acep 😂
mavisinprensesi20 Deletedmom727272 gizlice ancak eşim benden daha çok korkup beni tedirgin ediyor oysa alacağım bir lokmaydi normalde zaten sevmiyorum ki vejetaryen değilim ama et sevmiyorum asermek bu oluyor demekki 😂
Yamur12345 mavisinprensesi20 Vala cnm üçüncü doğumum olcak her çocukta da yiyorum hiçbirşey olmadı bi defalıktan bişey olmaz yeee😜
Mavininbiri mavisinprensesi20 Hamileliğimin başından beri 7,8 defa yemişimdir daha fazla da olabilirrr. Hiçbirşey cik de olmuyor
Mavininbiri Koyun kulağı ateşte közleyip yiyiyorum desem linçlerler o zaman 🤣Herşey i abartmayi o kadar sevip dert etmeyin kendinize beaaa
[silindi] mavisinprensesi20 valla ben bir kac kere kokorec yedim , midye bile yedim kendimi cok kisitlamadim , doktorumda bende sakinan goze cop batar diye dusunuyoruz. Ama abartmadikda tabiii