ezgikrby 12+2’deyiz doktor bir tahmin yaptı ama kesin birşey söylemedi tahminde bulunmak isteyenler için fotoğraf bırakıyorum 🐣💛
Mavis-annesi-36 ilosmoms bilmiyorum li bişey demedi normal ultrasonu anlaşılmıyor ne renkli ultrasonu bile anlaşılmıyor sadece yüzünü vermiş renklide belli değil
Mela2 Bir şey öğrendim hala inceleme aşamasındayım annenin doğum yılına göre cinsiyet belirleme mesela eğer doğum yılınızı yazarsanız tahminde bulanayım hatta ilk çocuk olanların baba anne ve çocuk doğum yılı
ezgikrby Mavis-annesi-36 aaa benim 14 haftalık ultrason görüntüm çok netti renkli verdiler mi senin buraya koyduğun çok karanlık canım ya
Mavis-annesi-36 ezgikrby ya normal de net olması lazım 9 haftalık bebeği bilr net veren var ama bizimki kaç haftalıktan beri böyle veriyo ultrasonları ilgilenmesi çok iyi aslında ama ultrasonlar iyi değil
ezgikrby Mavis-annesi-36 cihazdan cihaza çok fark ediyo buraya fotoğraf atanlar da öyle çünkü bazıları çok iyi çok net bazıları da çok kararmış şekilde 🤦🏼♀️ Ama öğrenince bana da haber ver 🐣
Mavis-annesi-36 ezgikrby aslında doktor bişiler dedi de belki Bi umut döner diyorum ilk bebeğimde ayrıntılıya kadar kız denildi ayrıntılıda erkek çıktı belki öyle bir şey olur diyorum