enesayazmoom Kızlar hamileyken ete dokunulmaz miş ..? Çocukta lekeler olurmuş. Hiç böyle birsey duydunuz mu.?
Deletedmom7373700 enesayazmoom hurafe. Dokunulmaması gereksiz ama bu saçma sapan hurafe yüzünden değil. Topsoklazma virüsü yüzünden. Dokunuyorsanız da eldiven giyerek dokunmak en sağlıklısı.
busracnr enesayazmoom sabahtan beri et doğruyorum ve hamileyim 😂🤦♀️ benim bildiğim kurbanda ciğere dokunmamak gerekiyor
Deletedmom52620 enesayazmoom yok inandırıcılığı neden olsun ya sanmıyorum ben çok et ellerim ilk kızımda de birşey olmadı bu bebeğimde de olacağını sanmıyorum
Eslem_1 Ben dokundum doğradım da Kızımın yüzünde hiç leke yok ama ciğer konusunu bilmiyorum ciğerin Yenmemesi gerektiği ve leke yaptığına dair bir hurafe var
kubra24ada enesayazmoom yok ya hurafe sonuçta 9 ay et yıyoruz yemek yapıyoruz bende çiğer için duydum ama Aslı varmı bılmıyorum
zeynepikra_61 enesayazmoom Hurafe 😪 kızımda sürekli tavuk et ciğer vsvs ne varsa yaptım insan mecbur yapıyor birşey olmadı şükür 🙏🏻☺️ Şimdi oğluma hamileyim ve el mecbur bugün kurban yine et işleri var 😁🙏🏻
Mavininbiri enesayazmoom 😬Cevap bile.veresim yok bazen bu saçma hurafelere resmen çocuğa zarar verecek birşey aranıyor sanki