Xxz Kızlar sağlık ocağı doktoru rapor verebilir mi doğum izni için. 32. Haftama girdim bu haftadan itibaren aliniyo diye biliyorum kendi doktorum iki hafta yok o yüzden bayramdan sonra ona gidemiycem .
ada58 Xxz başka doktora gidip alın 33+0 olmadan almanız gerekiyor, haklarınızı kaybediyorsunuz geç rapor aldığınız gün kadar
mhmmddgc Xxz Eğrr sağlık ocağı doktorunuz ben veririm derse bir sıkıntı çıkmaz. Bendemöyle yapıcam. Bayram sonu 34+3 oluyorumm3 haftayı raporla geçiricem
pediatrihemsiresi Herhangi bir kadın doğumcuya gidebilirsiniz verirler. Sağlık ocağını kabul etmeyebilirler
Xxz ada58 ilk defa alicam ya doğuma kadar mi geçerli sadece sonrasında ne gibi haklarım var inan hiç bilmiyorum. Biraz anlatır mısınız normal isciyim
ada58 ada58 tabiki doğuma kadar geçerli çalışamaz raporu alırsanız doğum izninize başlamış oluyorsunuz.tekrar bir belge vs almanızagerek kalmıyor. bebek doğunca da doğum belgenizi iletiyorsunuz insan kaynakları biriminize
Xxz mhmmddgc sağlık ocağı doktorum var kabul etmeyebilirler dedi bir arkadaş yorumda bende hafta içi gidip sorucam eğer olmaz derlerse kendi doktoruma sorucam