2prensesannesiiii yapışıklık olmuş hemde her yer rahimde yapış yapış birde ztn bebeğin duracagi alann darmış + sol tüpüm önüne bağırsaklarım gelmiş ve oralar da yapış yapış olmis bide ozellerde vakumla kurtaj olmuştum yani bu kadın beni düzeltti sonra yapısmau olmasın die spiral takti 2 ay durdu sonra çıkardı bi daha film çektirdi düzelmiş mi ide duzelmisti peşine aşılama olsun dedi temizken hazır kaliteli yumurta sprem yapalım yaptırdık yemin ederim yatak döşek covit gbj hastalandım ömrü hayatımda bole şey yaşamadım dedim ki Allahım nasip etmiosun sanırım boş yere ben ugrasiom snra dedim ay neler dion sus kendime sonuç tabiki tutmadı cunki yatalak hasta gbi aralıksız oksurukten yattım bişeyde çıkmadı neydi anlamadık test verme günü düzelmiştim çıkmadı bende gene dedim iş bana duusuo kendim devam ettik kalamadım ocaktan beri sonra test aldım yumurtlama biliom zaten hemen oldu valla benim sınavlar çok uzun surda destan yazacam bi doğum yapayımda up uzum doğum hikayesi yazacam umut olma adına 🤣