Deletedmom_110 Kızlar göğüs uçlarım süt biriktikçe kayboldu bebeğim ememiyor ne kullanmam lazım bunun için silikon göğüs ucu mu kullanmam gerekiyo kullanıp memnun kaldığınız markaları bekliyorum
Mlkysf Deletedmom_110 evet silikon göğüs ucu kullanman gerekiyor benimde yoktu hemsire hastanede eşime aldırmıştı onunla emzirdim bir süre ama dikkat et ona alışıp sonra göğsünden emmek istemeyebilir rahat geliyor bebeğe ben çok zorlandım kendi göğsümü istemedi sonra birde onun için uğraştım o yüzden çok fazla kullanma
Balahatunn Silikon gogus ucu kullanmamn lazim. Benim de gogus ucum yoktu. Silikon gogus ucu sayesinde emzirebildim
Deletedmom_110 Mlkysf mesela kullandıktan ne kadar sonra ihtiyaç duymadınız göğüs uçlarınız geldi ya yeter ki emsin de alışsın sorun değil bir yolunu bulup bıraktiririm
Ormanmeyveli Deletedmom_110 Gögüs ucu çıkarıcı aparatlar var. Zaten bebiş o kahverengi kısmı ağzına alması lazım yani ucunu emerse göğüsleriniz yara olur. Silikon uc deneyebilirsiniz ama sonra bebiş silikon uca alışır aynı biberon gibi bırakması zor olur. İnstagramda ‘gebeanne’ diye bir hesap var nasıl verimli emzirme olur emzirmedeki yanlışlar doğrular nasıl süt artırılır full videosu var mutlaka bakın
Deletedmom_110 Ormanmeyveli zaten kahverengi kısmı komple veriyorum ama ucu olmadığı için tutamıyorum sinirlenip kendini sıkıyor ya yeter ki emsin de alışsın bir yolunu bulup bıraktiririm
Deletedmom_110 sulekesskin canım hangi marka kullandın birde onu kullandıktan sonra göğüs uçları geliyor mu bir süre sonra aynı kalıyor mu
sulekesskin Deletedmom_110 ezcaneden aldım chicco marka ayrı aldım çok Rahat emiyor ama ucunu çıkarmıyor uç çıkarıcı ayrı aldım yine içine tekrar giriyor sürekli sağmak zorunda kaldım
Fatoskty Deletedmom_110 merhaba bebeğiniz emebiliyor mu artık. Benim göğüsüm de yok sağıp biberonla veriyorum silikon uç aldım ama onla da ememedi. Yoğun bakımda kalmıştı 2 hafta biberona alışmış 😔
Meresss Deletedmom_110 ben kullanmadım canım ama ne olur ne olmaz diye kaydettim henüz doğumuma var mantıklı bişeye benziyor bu markaya güvenmediysen bu çeşit bişi kullanabilirsin örnek olsun diye gönderdim
Mlkysf Deletedmom_110 süre olarak hatırlamıyorum 6 sene geçti üzerinden ama sen anlarsın zaten kullandıkça birde bebegi emzirdikten sonra göğsüme pamukla zeytinyağı sürdüm yumuşak dursun diye üzerine de silikon göğüs ucunu taktım 1 ay kadar öyle yaptım göğsüm ne yara oldu nede ağrı
Deletedmom_110 Meresss aslında bu markanın ürünleri güzel de bu ürünü nasıldır bilemedim ama çok teşekkür ederim sağol ❤️
Ecceee Deletedmom_110 konuyla ilgili bilgim yok ancak ben de 34 haftalık hamileyim, sizin yorumlarınızı uzun zamandır görüyorum bebeğinize kavuşmanıza çok sevindim 🥰 darısı başımıza inşallah 🙏
Deletedmom_110 Ecceee Ayy çok teşekkür ederim 😍 Darısı sana inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın ❤️
Balahatunn 7 sene oldu. Bebedor undu diye hatirliyorum. Onemli olan burun oyuntusunun olmasi silikon ucta. Nefes almasini sagliyor bebegin emerken
gkbyza Ben de bir video görmüştüm göğüslerin uçlarına doğru vida döndürür gibi masaj yapıyordu bir doktor göğüs ucunu çıkarır diye ama denemedim tabi süt gelir mi gelmez mi bilemiyorum videoyu görürsem linkini atarım