Eslem_1 Merhabalar doğum sonrası yapılan ağrı kesici iğneler ve daha sonra düzenli bir süre kullanmamız için verilen ağrı kesiciler, enfeksiyon ilaçları vs süte geçmiyor mu acaba? Zararı olmaz mı
Eslem_1 Sinoplu57 az önce çocuğunu emzireceği için ağrı kesici ilacı reddeden birini görmüştüm de bir anda aklıma geldi belki evet daha ağır bir ilaç olabilir ..doktorum da bana parol ve sefaleksin yazmış onları içiyordum
Sinoplu57 Eslem_1 şuan ben parol yada minoset icebiliyorum dogum yapınca zaten bi kactane ilaç veriyorlar zararı olsa neden versinlerki benim hastanede de serum takmışlardı daha sonra evdede ilaç kullandım herhangi bir sıkıntı olmadi gönlünü ferah tut😊😊
Eslem_1 Mavidunyamm teşekkürler ikimizde iyiyiz elhamdulillah bir problem yok şu anlık..Evet fazla inatçı çıktı ne yaptıysam dönmedi sezaryen oldum 40+3 de nasipten öteye geçilmiyor belki de hayırlısı böyleymiş doğumum da çok rahattı birşey hissetmedim sakinleştirici vs bile istemedim dayanamam sanıyordum halbuki 😀sonrasında da hemen ayaklandım yürüdüm ne oldu ne bitti anlamadan 5. Güne geldik..
Mavidunyamm Eslem_1 aaay çok güzel 😍 Allah uzun ömürler versin bebeğine inşallah sağlıkla huzurla büyüt inşallah 🤲