M_H 25 haftalık bebeğim 27 hafta görünüyor. Bebeği önde giden başka birisi var mı? Doktorunuz ne diyor bu konuya
Ezgi2727 M_H benimde 24 hafta 26 hafta görünüyor. Şeker testi yaptırdı temiz cıktı. İlk önde gitse de 32. Haftadan sonra durabiliyormuş korkulacak bir şey değil eğer ki testleriniz de sorun yoksa
Luliveannesi Canm bnmde gidiyor Dr bişey demiyor şeker testi yaptım çok şükür temiz ama bn doğum erken olacak diye düşünmüştüm drma sorduğumda son adeti baz alacakmisiz şu an ben 34+3ken 37 haftalık ultrason
Cns-03 Luliveannesi erken doğum olma ihtimali var mı doktor ne dedi bu konuda ? Benimki de 2 hafta önden gidiyor şuan 32 haftalığız ama doktora görünsek 34 diyecek
Dilara_5 Endişelenmeye gerek yok bence, benim kızım da hep 2 hafta önden gitti 4 kilo doğdu. Şekerden şüpheleniyor Dr lar genelde ama baktirmistim oda yoktu sadece kilosu fazla olduğu için ultrason iki hafta ileri gösteriyor. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Luliveannesi Deryak52 adetin başladığı günden hesaplamaniz lazım Dr bana sorduğunda son adet tarihinin başlangıcı demişti Arkadaşlar sizinde oylemi
Deryak52 Luliveannesi bende bitti günden hesapladım başından değil bitti günden hesapladım halde doktor bir hafta geride dedi
Luliveannesi Deryak52 olabilir canım 1 hafta geride 1 hafta oelride sorun olmuyor kafana takma canım hayırlısı doğum yaparız inşaallah
Deryak52 Luliveannesi amin inşallah ya zaten bebek dönmemiş halen bekliyorum bakalım Çarşamba günü ne dicekler 40 oluyorum
Guncem Benim de önde. Doktor sadece kilo olarak değil bir bütün halinde önde gittiği için sorun görmüyorum dedi. Bu bebeğin de gelişimi böyle demek ki dedi. Ama sadece kilosu fazla olsa şeker vs etkisi olabilirmiş
Luliveannesi Deryak52 oyyy maşallah 40 karı görünce benimde dogurasim geliuor😆 inşallah hayırlı haberlerini aliri canım haber ver bize
Guncem Deryak52 yani ovulasyon testi kullanmıştım ben ama bilemiyorum. Kendi başıma hiç sorgulamamaya çalışıyorum doktor aksini demediği sürece. Yoksa anksiyete zehir ediyor süreci
Deryak52 Guncem Bilmiyorum ben hiç ilaç felan kullanmadım ekimin başında adet gördüm bir ay sonra adetim geçince tes yaptım net hamile olduğum çıktı 5 haftalık
Guncem Deryak52 yani iki hafta ileri geri, suyuz az fazla bir sürü parametrede doktorun ağzına bakmadan ordan burdan araştırıp aklımı ona kitlersem moralim bozuluyor sürecin tadını çıkaramiyorum manasında dedim.
Luliveannesi Cns-03 yok canm bnde 3 hafta önde ama erken doğum riskim yok amatabikki Allah bilir sadece bekliyoruz