minik_mucizemmmm Bu haftalarda olup da bayram ziyaretlerine gidecek misiniz kızlar ben korkuyorum her an bi yerde sancım gelir diye🤭
Soruyorumm minik_mucizemmmm eltim iftar yemeğine gitmiş eşimin dayısına beş kat merdiven çıkmış sonra yemek yemiş hopp sancı beş kat aşagı inmiş az kalsın yolda doğurucakmış hastaneye girmesiyle on dakika içinde bebek gelmiş
Kimbilir6 minik_mucizemmmm annem ve kayınvalideme gidicem bide evleri yakın olduğu için ananeme insan bi an korkuyor her an hersey olabilir 😀
La_le minik_mucizemmmm bende senin gibi 1 hafta boyunca bunun korkusuyla yaşadım bayrama 3 gün kala doğurdum 😅😅
serap_bayram Benmde 39+2 bnde annemlere gitmeyi dusunuyorum ama gözumde büyuyor bn anadolu ykasi onlr avrupa yakasndalr valla bklm nssl oluck🤭😁
Ecoli28 Ben Ramazan bayramında 36 haftalıktım gitmedim hiçbir yere , ailem beni ziyarete geldi. İyiki de gitmemişim her an doğurabilirdim. Siz de gitmeyin
Asafmavi 35 haftalığım kaynanamlardan yazıyorum 🤣🤣 sabah geldik yarın akşam döneceğiz çok zor oluyormuş bu haftalarda ev dışında bir yeri gidip kalmak
Bet7408 minik_mucizemmmm 38+4 bu güne kadar hiç hamileyim yapabilir miyim diye sorgulamadım ee bundanda eksik kalacak değilim 😂
Derayy Bet7408 maşallah size valla ben evin içinde bile penguen gibi sallana sallana yuruyorum olduki hepsi bize uzak biyere gidemem valla evimde rahat rahat otururum zaten sıcaklar bunaltıyor insanı
Bet7408 minik_mucizemmmm 37. Haftama kadar çalıştım yatmaya alışmadım bazı günler evde yatınca asla kalkılmıyor o yüzden erken kalkıp bişeylerle uğraşmak bir yerlere gitmek çok çok iyi geliyor 🥰
Derayy minik_mucizemmmm bende bugün 38 haftalik oldum valla bir yere gitmeyi düşünmüyorum ailem beni ziyarete gelecek bu bayram
As7 Yorgunluğu geçtim korona bu kadar hızlı yayılıyorken, hamileler risk grubunda hiç misafir kabul etmeyin gitmeyin bile.Doğuma az bişey kalmışsa üstüne üstlük