silenceee Kızlar 21+4deyim üç gündür feci bir mide yanması agzıma agzıma geliyor acı su daha önce olmamıştı hiç. Ağız kokusu yapar mı acaba ben almıyorum ama en sevmedigim sey mide sorunları genelde yapıyor🥹🥲Ne iyi gelir yaşayanlar
Bebegimizolsun silenceee ayyyy bende öyleyim ya kafayı yiycem şuan bile yanıyor midem boğazıma kadar 3 gündür benimkide sabaha karşı uykumdan uyanıyorum soğuk süt içiyorum geçiyor bu seferde süt sabah sabah midemi bulandırıyor çok saçma bi döngüdeyim Sanki çok acı bi çiğköfte yemişim gibi midem boğazıma kadar yanıyor o acı suda midemi bulandırıyor ya
Limonzeytin silenceee talcid yada gaviskon şurup doktorlar veriyo genelde. Ben talcid hap emiyorum başka çözüm bulamadm malesef.
hulyadem-01 Gaviscon var onun bir zararı yok doktorlar da öneriyor onu için bence var sa eger yoksa da ılık süt salatalık haşlanmış patates bastırıyor baya iyi geliyor
asraca uykudan kalktım deliriiicim valla karbonatlı su içiyorum rahatlatıyor gaviscon verdi dr ama nafile saniyelik iyi geliyor ama böyle boğazımdan aşağı mide komple 😡😡😡😡😡😡😡
sev06- aynısı bende de var gece uyanıyorum böyle birde ayaklarım elleim şişiyor yanıyor uyuyamıyorum🥹😔
silan30 31 haftalığım benim de mide yanmalarım çok fazla tuz tarçını sütle karıştırıp içiyorum bi kaç dakikaya geçiyor