Deletedmom_12 Hissediyormusunuz kızlar bende tık yok acemiyim ilkim olcak inşallah. Tecrubeli olanlar dönüs yaparmı
HanifeAhmet Deletedmom_12 ilk gebeliklerde çok zormuş o haftalarda hissetmek 24e kadar yolu var endişe etmeyin 17+3 olduk hâlâ hissetmedim
Gamzeshniiillll Deletedmom_12 Ben ilk kez 16 haftada hissettim böyle karnımda damar atması gibi bi hareket olmuştu ve gün boyu devam etmişti hatta başta anlamadım inanmadım yengeme sordum bebek hareketi böyle mi diye 😅 maşallah o zamanda şimdide hiç durmuyor oğlum 27+5 deyiz 🥰
Pnrklk 16+6 canim dün hiss ettim karnimda misir patliyo gibi seyler oldu bebis diyolar benimkide ilk😍😂🧿
Melisee İlk 16nın sonlarında hissetmiştim gaz sıkışması sanmıştım takip edince minnağımmış o hareketler pıtpıt damar atışı gibi yada akvaryumda tosbağanın yüzmesi gibi değişik bi histi
Ayse_tusem_buglem Deletedmom_12 ilkte gec hissediliyor genelde benim üçüncü gebeliğim 13 haftalık filndi sanırım hissetmeye başladım 🥰
girl_boy_annesi Deletedmom_12 benim 2. Gebelik olmasına rağmen daha hissetmedim kızım da 14. Haftada hissetmiştim oğlanlar tembel oluyor galiba 🤷🏻♀️
Tekininannesi Deletedmom_12 15 haftalığız daha net hissetmeye başladım bebeğimin hareketini ☺️ ama ilk gebeligim de 18 .ci haftamda hissetmistim