Narinbiranne 32+3den selam herkese 🤗 bebek arabası ve hastane çıkışı olarak ne aldınız acaba 10lunmu 5limi ☺️
Aylinadakaya Narinbiranne bebek arabası baby plus galaxy travel aldım. Bebeğim henüz10 günlük sadece puset kullanıyorum şuan memnunum. Hastane çıkışı olarak bir tane 10lu bir tNe 5li 1 tane 3 parça halinde aldım. İzmirde yaşıyoruz havalar çok sıcak ve hiçbirini hastane dışında bir daha giymedi.
Limonzeytin Narinbiranne 10lu almadm 5li aldım 3.4tane battaniye var çnkü. Araba olarak 4baby box travel sistem model aldım.
Narinbiranne Aylinadakaya bende hataydayim canm doğumum Ağustos sonu gösteriyor en geç burasıda çok sıcak bende napsam bilemedm battaniye almadım seti içindeki
Aylinadakaya Narinbiranne 37+4te doğurdum ben 51 cm 3285 doğdu. Yenidoğan kıyafetler bile büyük geldi. Şuan zıbın giyiyor. 2 takım alsanız da yeterli bence. Yanınızda battaniye olsun doğdugu zaman üşüyebilir.
SibelBalciOz Bende iki takım 5li aldım araba diamond baby aldım travel sistem puseti yok puseti ayrı alacağım benimki kış bebeği olacak Ekim başı gibi Doğumum nasip olursa