Muge_K Hulalp iğneyi bir kez o gün acilde vurdular. Sonrasında fitile devam ettim ama kanamam falan geçti çok şükür
Scentburcu Muge_K canım merhaba bende serklaj işlemi gördüğüm için kullanmaktayım. Bir süre ağızdan aldım Doktorumda kanaman olmadığı için vajinadan al demişti Bir süre ağızdan al bence moralini de hiç bozma çok etkili bir ilaçmış bebeğin tutunması için. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 🫶🏻
Muge_K Scentburcu amin canım cümlemiz sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi inşallah kucağımıza 🙏🙏🙏🌸
Fasulyeninannesi- Muge_K Ilacin akmasi cok dogal canim bende de 11. Haftalarda kahve rengi lekelenme oluyo fitil olarak kullandim sabah aksam tam bitirdigim gu hic bi leke kalmamisti bana icinde ki eski kan birikmis sorun yok dedi 15 gun felan gordum toplamda korkma yani yine istiyosan doktora gorun korkuyosan
Muge_K Fasulyeninannesi- lekelenmeler bitti kanama bir o gün oldu zaten bir daha olmadı. Ara ara bel ve kasik agrim oluyor biraz şiddetli ama oda bebek büyüyor diye oluyor diye düşünüyorum ona yoruyorum inşallah öyledir 🙏🙏
glsm55 Muge_K rica ederim insallah ☺️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 siz yinede fitili kullanmayi.önlemlerinizi almayilı unutmayin kendinizi yormayin acil sifalar dilerimmm
Muge_K glsm55 çok çok teşekkür ederim detaylıya girene kadar kullanmaya da devam edeceğim çok şükür iyiyim simdi ❤️🙏
Hulalp Muge_K şükürler olsun rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin saglicakla kucagina alirsin inşallah 🙏
Muge_K Hulalp hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın 🙏🙏❤️
Anneada Kizlar ben almanyada yasiyorum . Bi dusuk yasadim , suan 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim doktoruma progestan i sordum burda 3. Dusukten sonra o ilaci veriyoruz suan veremeyiz dedi . Siz ilk gebeliklerinizde mi aldiniz progestan i ??
Muge_K Anneada benim ilk gebeliğim canım kanama olunca iğnesini vurup alttan fitil yazdı doktor sabah akşam kullanıyorum
Muge_K Anneada inşallah canımmm içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim ve olumlu şeyler düşünelim. Rabbim sag salım vakti zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌸
ze7279 Muge_K merhabalar bende aynı durumu yaşadım bacaklarımdan sızarcasına bir kanamam oldu ancak çok şükür progestan iğne vuruldum ve ilacını içiyorum azaldı yani kahverengi akıntı şeklinde geliyor seninde kısa sürede inşallah biter gider sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🌸
Muge_K ze7279 inşallah canımmm rabbim vakti zamanında sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi inşallah 🙏🌸
OOzii Muge_K ben 17. hafta dayım progestan hala kullanıyorum 2 kez sabah aksam. fitil olarak alin daha etkiliymis ağızdan alınınca yan etkisi cok kahverengi ye döndüyse iyi grcrr korkmayın ben kanama şikayetiyle önceki aylarda 3 4 kez hastanede yattm rabbim meleklerimizi korusun
Muge_K OOzii size de çok çok geçmiş olsun.bende bugün 19.haftaya girdim hala kullanıyorum fitil şeklinde sabah akşam. Kanamam lekelenmelerim geçti ama kullanmaya devam ediyorum yine de