Elifderin34 Asil_hatun her şeyin fazlası zarar illaki bir de domateste asit var midenizi rahatsız eder dikkatli olun yinede :)
Evremmerve19 Asil_hatun ay bende öyleydim deli gibi yerdim tuzlayıp tuzlayıp şuan 20 haftalim o kadar değilim ama gece yatarken 3 tane falan yerdim zararı varmıdır bilmiyorum ama nedense kendimi durduramiyordum
HEPAYNITAN-TANA2 Asil_hatun ye bişey olmaz 😏😏 dolapda oldugu için soğuk dişlerimi kötü ediyor yoksa bende yicem bol bol
Asil_hatun Elifderin34 mideme zararı olmuyor çok şükür ama kendimi durduramıyorum ağzımın suyu akıyor resmen rüyalarıma giriyor İnternet’e baktım bebekte renk değişikliği falan olur diyor korktum
Ezoo35 Asil_hatun Kıza mı hamilesiniz acaba. Benim de bu aralar domates aşermem başlamış. İlk defa böyle bir şey yaşadım uyku halinde burnuma kıpkırmızı yaz domatesi kokusu geldi. O kadar uyku sersemiydim ki demek ki yerimden kalkıp yememişim sabah fark ettim 🤣
Ezoo35 Asil_hatun valla aslında bende sanmıyorum cinsiyetle alakası olduğunu da benim de kız o yüzden acaba dedim🤣
Serap-Yigit İlk hamileliğim kıştı domates o halde çok yedim. Şimdi de çok yiyorum bana zarar vermedi alerjiniz yoksa size de vermez bence ama tuz az atın ben abartıyorum zararını Bİle bile