Elis_Elya26 Kizlarr 32 haftalik hamileyim corona olmusum cok korkuyorum napmam gerek doktorum ilaç yazdı kan sulandırıcı hap yazdii acaba kac gune gecerr bebeğe bi zarar olur mu
Emedko Elis_Elya26 birsey olmaz cnm korkma. Bende covidim şuan. Kan sulandırıcıyı düzenli kullan . Bol su iç. Ve c vitamini içeren şeyler ye iç.
Ecceee Elis_Elya26 ne çok arttı yine covid 😔 plasenta büyük ölçüde koruyor, zaten çoğunlukla da bu varyant hafif geçiyor, hele ki aşılarınız varsa korkmayın. İstirahat bol sıvı meyve sebze tüketimi..İlacı yok zaten..
1oznuur Elis_Elya26 ben 15 haftalıkken gecirdim sadece cok yogun sırt agrım oldu ama doktorum hap ilaç tavsiye etmedi çok dayanamazsan parol iç demişti
Emedko Elis_Elya26 ilk 2 gün çok kötüydüm . Titreme üşüme boğaz ağrısı burun yanması halsizlik çok fenaydı. Şimdi de koku tat kaybı var ve öksürük başladı.
Semra41 Korkmayın ben gecırdım 3 aylıkken ılk günler zor gecıyor bol su meyve ve dınlenın🙏🏻Bugun hastaneye gitmek zorunda kaldım oğlumda kene buldum sırtında hastaneler covıdden dolmaya başlamış yıne dıkkatlı olalım herkes hasta😔