Ekonomist28- Kızlar lütfen yardim! 34. Haftada şiddetli nefes darlığım var. Doğumdann sonra geçiyor mu yardımcı olun.. Doğum yapan ve gebelikte nefes darlığı çekenler bebeğin doğması ile birlikte gercekten bitti mi?
Rumeysaakyr Ekonomist28- Bende 34 haftalık hamileyim çok nefes darlığım var bazen kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor
Kelebekk-0307 Ekonomist28- bebek büyüdükçe organlara baskı artıyor o yüzden nefes darlığı oluyor doğunca eski haline geldiği için geçiyor tabii ki hiçbir şey kalmıyor merak etmeyin
Minik_armagan Ekonomist28- bende 36 haftalık hamileyim ve aynı şikayetten çok derdim var nefes alamıyorum nefesim yetmiyor yatamıyorum yatarken daha çok oluyor doğumdan sonra geçiyormuş öyle diyorlar kendini rahat bırak canım panik yaptıkça daha çok oluyor
Ekonomist28- Rumeysaakyr Bende o durumdayım. Burnum da tıkalı. Sprey verdik doktor ise yaramadı. İse yarayanda zararlı diyorlar bebeğe değil ama bana. Burun mukozasina zarar veriyormus. Ama dayanamayıp ssikiyorum yoksa panik atak oluyorum. Kalbim çıkacak nefes alamıyorum. Uykular haram. Daha simdi boyle önümde haftalar var napacagim bilmiyorum. Nefesim yarim.yamalak bogulacak gibi oluyorum.
Ekonomist28- Kelebekk-0307 Allah razi olsun mübarek gece. Çok zor sabretmek. Korkular kaldı üzerimde. Hep boyle mi olacak diye. Nefes alamamak cok zor.. Resmen panik atak oldum. Boguluyorum yatamiyorum ne sağ ne sol oda oda dolaşıyorum. Nasıl geçecek haftalar.. Bana dua edin ne olur..
Ekonomist28- Rumeysaakyr ikimizinde yardımcısı olsun Rabbim canım benim.. Kus gibi hafifleyelim nefeslerimizi alalım insallah.. Mübarek geceler dua edelim..
Ekonomist28- Minik_armagan inşallah geçer a doğuma kadar biz napacaagiz onu bilmiyorum. Karnım gittikçe daha da büyüdü ve devam ediyor.. Doktorum 40. Haftayı doldurursun sen diyor. Valla hayırlısı ile 38 de dogsa keşke diyorum.. Çünkü ilerleyen günlerde katlanarak artacak bu sıkıntılar..
Esra87 Aynı şeyden bense müzdaribim malesef 34+4üm panik atak gecircek gibi oluyorum ama geçecek inşallah takmamaya calisiyorum fazla yemek yiyip içemiyorum karın ne zaman aşarı düşerse ozaman rahatlayacakmısız öyle diyorlar allahım yardım etsin hepimize 🤲
Ekonomist28- Esra87 ay karnim sivri bi de benim düşecek gibi durmuyor. Oğlumun sirti komple sol tarafta göğüs altımda. Çok baskı var.. Sakin kalmaya çalışıyorum ama çok Zoe çok. Artik uykusuzluğu gectim ama bu boğulma hissi .. İleriki haftalarda kim bilir nasıl olacak..oy oy..