rizelipek Bu ciğer olayına inanıyorum ama şöyle dokunup elini vücudunun bir yerine sürersen leke olurmuş yani dokunabilirsin elde problem yok
Biroglanannesiii hulyadem-01 Ciğer zaten yemiyorum evimde de barındırmam ama et kıyma gibi olan olaylardan hurafeleri ciddiye almıyorum sağlık açısından farklı bir bakış açısıyla bakarım o farklı bir olay etteki kıymadaki ve sebzelerdeki toksoplazma riskini de eti sebzeyi çiğ yemeyip ağzına sürmediğin sürece bulaşacak bir şey değil kimse de eli etliyken elini ağzına suratına sürmez ve çiğ et yemez ☺️
Ebbruc Babytwo2 yok yok et tavuk işlerine bulaşmıyorum hiç, benimde negatif ama korkuyorum yine de . Böyle çok iyi 😂
elzkys Babytwo2 açıklamanız için çok teşekkür ederim evet bağışıklığım yüksek çıkıyor ama ben ebeye sordum bundan bahsetmedi kızamıkçık için pozitif olduğunu söyledi bazen basi kişilerde nukseder ama sizin bagisikliginiz da yüksek dedi et konusunu duyunca şaşırdım 🥰 tekrardan teşekkür ederim
Ozge11 Bu kadar çok kişide denk gelmesi insanı tedirgin etmiyor değil 😄Biri de benim annem hamileyken ciğer yemiş dokunmuş vücudumda siyah leke var
Fincan Ya nolur böyle hurafe hiçbir bilimsel yanı olmayan şeylerle kimsenin aklını bulandırmayın durduk yere insanları tedirgin etmeyin. Hiç aklında olmayan, bilgisi olmayan insanları tedirgin etmeye hakkına girmeye hakkınız yok.