[silindi] Kızlar hamileliğim daha yeni ama boğaz enfeksiyonu geciriyorum. Doktor parolden baska birsey kullanma simdilik dedi. Serum aldim. Cok kotuyum evde neler yapabilirim gecirmek icin?
oykumm_1233 [silindi] kahve fincanına az limon içinede tuz at canım bende akşamları yatmadan öyle yapıyorum aynı sıkıntı bendede var2 gundur ben rahatladım sayılır
irem-1999-54 [silindi] canim bend eoyleydim dun 39 dereceye kadar cikti atesim 2 kere parol serum takildi anca kendime geldim eyerki gecmediyse bidaha serum taktir bana iyi geldi
Neseeli [silindi] 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı zencefil biraz limon karıştırıp yut canım boğazında oyala biraz
Soncul [silindi] balla bende sürünüyodum serum yiye yiye öksürüğüm kesildi antibiyotık verdi içtim geçti üç günde
[silindi] irem-1999-54 tesekkur ederim ben de agzima lokma surememistim serumdan sonra bisiler yerdim simdi soylediklerinizi deniycem
[silindi] Soncul benim doktor vermedi hamilelik daha yeni diye. Gecmezse bir iki güne bir daha gel dedi. Acile gittim acil doktoruydu
Soncul [silindi] Benim 36 haftalıktaydı o haftalar bende griptimde beş gün yataktan kalkamadım hiç bişey içmedim geçmesini bekledim
Neseeli hunilimom yok canım ben bu şekilde yiyorum ama istersen bu ölçülerle bir bardak suylada içebilirsin ama tadı biraz tuhaf oluyor
hunilimom [silindi] 1 aydır kurtulamadım bu hafta iyiydim bugün yine boğaz yanması yaşıyorum 🤦🏻♀️ yazın ortasında çok kötü bişey
[silindi] hunilimom kesinlikle yazin ortasinda hastaliktan usuyorum kat kat giyindim dün kazakla durdum hatta 😪 cok gecmis olsun ikimize de
mucize_bebekk [silindi] bir de çay kaşığıyla Sirkeyi bi çay bardağında karıştır gargara yap o da çok iyi gelir geçmiş olsun bu arada inşallah çabuk atlatırsın 😕❤