Merveunal13 Kaç gündür yazıyorum kimse cevap vermiyor.lütfen Ümraniye Devlette tarama testi yaptıran veya Ümraniye çevresinde bu testi özelde güzel yapan kimler vardır?
Buketyusra Merveunal13 İstanbul’da oturmuyorum ama ikili test için özele gitmene gerek yok doktor ultrason ölçümlerine bakıyor sende normal kan tahlili veriyorsun ikisini karşılaştırıyorlar önemli olan ayrıntılı ultrason orda herşeye bakıyorlar
Buketyusra Merveunal13 tabi canım devlette 2 doğum yaptım tüm testlerimide orda yaptırdım ayrıntılıda dahil dediğim gibi ikilide kan ve ultrason ölçümüne bakıyorlar bazıları üçlüde istiyor doktora bağlı
Merveunal13 Buketyusra beni doktorum perinatoloji ye randevu al dedi devletteki ama aldım fakat hepsinin açıklamasında iki doktor var Ümraniye Devlette riskli gebelere bakılmaktadır detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor Bana o bölüm büyük ihtimalle bakmayacak.Ben doktoruma bu durumu söyleyecek miyim ?
Buketyusra Merveunal13 perinatolojide dediği gibi riskli gebeliklere bakılıyor neden ordan sıra al dedi ki anlamadım
Se19 Buketyusra yoo benim gebeliğim riskli falan değildi direkt perinatoloji dpktoru önerdi hem de şehir dışından ankaradan…. Ben çok iyi bir doktor olsun dedim. Ayrıca ya radyolog bakar(pek anlamaz) ya da perinatolog bakar
Se19 Merveunal13 asla içinize şüphe düşmesin. Perinatolog bakacak zaten başka kim bakacak :))) ya radyolog ya perinatolog
Buketyusra Se19 ikili için mi yönlendirdi sizi ? Ayrıntılıda dediğiniz gibi oluyor ama ikilide hiç duymamıştım
Buketyusra Se19 yok canım önemli değil sonuçta birbirimizden bilmediklerimizi öğrenmek için buradayız ☺️
Elaeyl Benim çok yakın bir arkadaşım da kendisine gitti :) hatta geçen hafta randevu aldım bayram girdi gidemedim, her şeyi en ince ayrıntısına kadar detaylı ultrasonda söylüyormuş, o zaman başka doktor aramaya gerek yok