Lykiav Kızlaaaaar acil yardıma ihtiyacım var. 36 günlük olduk ve bu zamana kadar dolu dolu emziriyordum ama bugün emziriyorum ve göğsüm hemen fıs oluyor. Ben ne yapacağım kızlar nolur yardım edin
tulay06 Lykiav canım bebeğin emme gücü kuvvetlendiği için de çabuk boşaltıyordur memeyi o da olabilir. Eğer ağlayıp huzursuz olmuyorsa çabuk emiyordur sütü kafanı çok takma bol uyku,su ve hoşaf iç
Ruveyda_baskapan Lykiav benim bir arkadaşımın sütü kesilmişti üzüntüden , annem demişti ona kızın akşamına sütü geldi sağdık valla
ikizsevdam Lykiav kısır hemen süt yapıyor kız kardeşimin öyleydi ne zaman kısır yese hemen sütü geliyordu inşallah senin de hemen gelir canım
Gokturk Bolca Dereotu ye yeşil yeşil. Bi de rezene çayı iç. Ekstra her emzirme den sonra bi bardak meyve suyu bi bardak normal su iç
Tupbebekile Bende semizotu dan çok fayda gördüm yedikten 2 saat sonra gögsümden süt akardı bol bol emzir ayrıca gelir allahın izniyle
tulay06 Lykiav canını sıkma yetmediği yerde tabii ki mama vermekten çekinme. Eğer günde 6-7kere çiş yapıyorsa doyuyordur diyor doktorlar.
Aysekalkan Lykiav sıcağa yakın bir duş al sezeryandan dikişlerin koru fıskiye ile Su tut göğüs üne hem rahat iner hem çabuk ağrın olmadan bir kaç kez tekrarla gün içinde
MinnieMouse Lykiav canım bebeğin artık güçlendiği için memeyi daha çabuk boşaltıyor ve meme artık terbiye olmuş. Sönük meme süt yok anlamına gelmez. Günlük 4-6 çişli bez alıyorsan karnı doyuyor demektir.