Semihagedik59 Merhabalar arkadaşlar 22.haftadayim rahim kisalmam olduğu için dusuk riski asiri arttigi icin acil serklaja yani dikiş ameliyatına alındım sizlerden dua bekliyorum ins bebeklerinin sağlıkla doğru zamanda kucağımıza alalım ins
_akalin3 Semihagedik59 bende 22 hafta kanamam vardı 23 hafta kanamam tamamen bitti 1.7 iken serklaj oldum brıaz sınırda oldugundan lütfen cok dıkkat edın kabız olmayın ve yemek dısında asla ayaga kalkmayın uzanın ayaklar yukarda( 26 haftallık normal dogumla sancım geldı oglum dogdu 1 kg 91 gun kuvezde kaldı suan 3.5 yasında bır sıkıntısı yok)
Acemianneszn Semihagedik59 canim cok geçmiş olsun ben de 24 haftalıkken standart kontrolume gittigimde öğrenmiştim 1.9 mm idi rahim agzi ayni gun pesser takıldı su an elhamdülillah 35. Haftaya geldik cok iyi anlıyorum durumunu yapabilecek tek sey uzanmak ve moralini yüksek tutmak
Semihagedik59 Birminikcivciv şikayetim yoktu hiç ayrıntılı ultrasana gittik güle oynaya bianda orda öğrendik bu aya kadar çok güzel sıkıntısız rahat gelmiştik oysaki Rabbım sifa versin inş nerde sıkıntı yaşayan varsa
Semihagedik59 _akalin3 çok şükür Rabbım sağlık sıhhat versin inş kimseyi evladiyla imtihan etmesin ins bizde güzel şekilde kucağımıza aliriz cevap yazdığınız için Allah razı olsun insan yasayan birinden duyunca dahada umudu artıyor saolun dediğiniz gb yatıyorum genelde
Derin2022 Çoğu kişi serklajlı artık insallah bir sıkıntı olmaz iyi düşün iyi olsun daha dikkatli ol sadece eğilip kalkma zorlanma . bir anda mı düştü ? Sürekli ölçüyorlar mıydı
Semihagedik59 Derin2022 bir anda 22.haftada öğrendik canım bir hafta bekledik iyice riske düşünce hemen ameliyata alındım. Amin inş sağ salim alalım kucağımıza inş
Semihagedik59 GoktugAlp rahime dikiş atılması. erken açılma olması durumunda rahim uzunluğunun kisaldigi durumda düşük önlemek için
Semihagedik59 Acemianneszn cevabınız için çok teşekkür ederim Rabbım sağlıkla kucağımıza alalım ins evet bol bol dinlenerek uzanarak geciricez buda bir süreç sağlık olsunda
Acemianneszn Miniminikom oldu hatta bir ara yeşil gibi bile oldu ama normal akintilar gibi değil hep su gibiydi ve zamanla hem azaldi hem rengi normale döndü
Miniminikom Acemianneszn yeşil bende de geliyor ama bi tedavi uygulamıyolar bişey kullandınız mı siz?
Acemianneszn Miniminikom iki tane fitil vermisti doktorum herhangi bir bakteri vs üremesin diye haftada birer kere ikisini de kullandım ben
Acemianneszn Acemianneszn benimki ilk baslarda su gibi geliyordu ve kötü kokuluydu hemen degil ama zamanla kokusu da gitti rengi kivami da değişti daha normale döndü. Ic camasirimi sık sık değiştirdim tuvaletin vs. temizliğine cok dikkat ettim herhangi bir mikrop kapmamak için