suslubocu Merhaba anneler, 36+4 teyim bazı sebeplerden dolayı il dışından Trabzona geldim. Bu saatten sonra beni kabul edicek hem de ssvd yaptıran doktor var mı trabzonda?
Memoss suslubocu trabzon genel olarak pahalı tabi ssvd olduğu için 17 bin özel kliniği var normal sezaryende 8 bindi 5 ay önce
Memoss Çok iyi bi doktor ınstegramdan bakabilirsin fiyat yüzünden ssvd den vazgeçtim birde medikal park yıldızlara bi doktor varmis pek bilgim yok orayı arayıp bilgi alabilirsiniz
mrvasln suslubocu tam emin olmamakla birlikte numunede Neslihan hanım var görümcemin arkadaşı sezaryan yapmıstı normalde ama doktor eger istersen normal doğum yaptırabiliriz demiş 🤷♀️ Bir gidin görüşün isterseniz
Helena suslubocu instagramda https://instagram.com/birsezaryenhepsezaryendegildir?igshid=YmMyMTA2M2Y= sayfasına bak canım ordan mutlaka bulursun
Yagmurkoksal_61 Bende 2020 de sezeryan oldum 5 haftalk hamileym smdı normal dogm istiyorum bulabildnz mi acaba trabzonda ssvd yaptıran doktor
suslubocu Yagmurkoksal_61 Gökhan erdile gittim o yaptırıyor fakat benim süreç sezeryan şeklinde ilerledi sezaryen oldum. Çok çok iyi bir doktor kesinlike tavsiye ederim. Bir gidip muayene olun derim
pilateslover suslubocu merhaba umarı görürsünüz mesajımı, neden sezaryen oldunuz tekrsr acaba nasıl bir sorun oldu