Mervedez159 Dönermi arkadaşlar benımkı dönmüş biraz ağrılarımda oluyo etken doğum olurmu çok korkuyorum doktor erken olur falan bişey demedi ama ultrasonda belli olurmu erken dogum riski olsa
Esra33-34 Mervedez159 canım yerı cok genıs döner tabı 26 haftamda gittiğimde baş aşşa dönmustu agrımda coktu agırlık kasıklara vajına üstüne biniyo. Bugunde kontrolum vardı gittim 28+3 oldum bu seferki duruşu yan duruştu. Sürekli döner suan yerı geniş dedı doktorum
mlssrn Mervedez159 benimde o haftalarda öyleydi doktorum yeri geniş olduğu için rahatça her yöne dönebiliyor demişti sonra gittiğimde yan duruyordu mesela 36+6 da döndü sonra tamamen 😊
ulkuhandhm Mervedez159 benim 27 haftamda baş aşa idi aynı doktor çok normal dedi bu aylar döner dedi benimde aynı çıkacak gibi hissederdim ama korkacak bişey yok yerlerinde durmadıköarı için dçnmeleri an meselesidir takma kafana
Gulsahkrr1 Benimkide o zamanlarda baş aşağı duruyordu canım korkmana gerek yok illa döner demişti doktorum ne olur ne olmaz diye rahim ağzınıda kontrol etmişti
Cigdemm1 Mervedez159 benim 27. Hafta da dönmüştü. Doktor sadece ağır iş yapma eğilip kalkmana dikkat et demişti eğer dikkat etmezsen erken doğum olur diye normalde ultrasonda bakıldığında erken doğum riskim yok
Reyhanmksz Benim de bebeğim dönmüş, 28 haftalığız. Doktorum havuç suyu içebilirsin dedi. Hem çocuğun gelişimi için de çok faydalıymış. Fazla ayakta kalma sürekli dinlen dedi bana da.