Balbel Merhabalar sarı hafif sümüksü etrafı sulu akıntılarım oluyor koku kaşıntı yok doktora sordum kokusuzsa sorun değil dedi ancak fitil de yazdı rahatsız olursan kullanırsın dedi sizlerde de oluyor mu enfeksiyon olsa koku mu olurdu enfeksiyon değilse neden sarı oluyor
Blgnaydmr Balbel bende aynı durumdaydım fitil kullandım azalıp sonrasında geçti doktorunuz fitil önerdiyse bence kullanın iyi gelecektir 🌸 bazı mantarlarda kaşıntı da olmuyor ve gebelikte sık görülen durummuş
Bebetooo1 Balbel bende bugün sordum doktora 26 haftalık hamileyim sürekli akıntım çok oluyor sarı ve sümüksü dedim doktorda koku kaşıntı olmadıkça sıkıntı olmaz dedi bende senin gibi korkmuştum 🥰
OOzii Balbel bende de oluyor idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik verdi doktorum cefakss diye düşük dozlu suan kaşınti yok antibiyotikten sonra geçti ama Akinti var gex3r diye bekliyorum gecmiyo su gibi bazen daha koyu sarı bende endişeleniyorum cuma doktora gidince sorcam kan tahlilleri temiz çıkmıştı sorun yok demişlerdi cok tuhaf :(
Deletedmom727272 Balbel idrarda akıntı enfeksiyonu çıkmaz zaten, koku ve kaşıntı yoksa içiniz rahat olsun, bende korkarak gitmiştim açık sarıydı diye sorunsuz çıktı😊 Gebelikte hormonların bir şakası daha akıntı rengi değiştirme🤭
Mouradi Balbel Benimde yok ama bazen oluyor sarı akıntı oda suyu az içtiğim zaman ama 2.5 l üzeri içtiğimde bi sorun yaşamadım
Balbel Deletedmom727272 ya etrafı da sulu olunca tedirgin oluyorum ama enfeksiyon olsa koku olur dedi doktor bir türlü normal gibi gelmiyor sürekli aklım kalıyor bugün 5 kere çamaşır değiştirmişimdir kuru kalsın diye de uğraşıyorum ama fitil konusunda kararsızım eğer normal bir şeyse boşuna fitil kullanmak da istemiyorum
Deletedmom727272 Balbel bazı dönemlerde neredeyse işercesine oluyor🤦🏼♀️ Şuan normal “sezon”dayım bende😁 ya çok kafanı karıştıracaksa kullan fitili zararı yok muhtemelen doktorunda 2-3 gün kullan demiştir, ama daha doğal bir öneri sunabilirim Kefir😊😊
Balbel Mouradi suyu çok düzenli içiyorum susuzlukla ilgili değil bendeki ama çözemiyorum tam olarak ne olduğunu.. koku olsa enfeksiyon olacak kaşıntı olsa mantar ikisi de yok sadece sarı sulu kokusuz akıntı..
Balbel Deletedmom727272 kefir yoğurt sirkeli suyla temizlik önerdi yapıyorum zaten teşekkür ediyorummm inşallah geçer bakalım fitil de etki etmiyor çoğu kişide tekrarlıyor sürekli öyle okuyorum ama 🥲