ruveydataskin Sanırım özellerde sizin tercihinize bırakabiliyor doktor hangi şekilde doğurmak istersen diye okuduklarım hep böyle burda . Devlette takipliyim orda böyle bir durum yok sanırım bilen var mı ?
Minik_prenses ruveydataskin malesef orda seçme şansın yok nöbette hangi doktor varsa o alıyor doğuma bebekte sıkıntı verecek bişey yoksa normal doğum yaptıryorlar İsteğe bagli sezeryan yoo Malesef
Deryak52 ruveydataskin devlette seçim yok hangisi gerekiyorsa onu yapıyor ben 40oldum bebek dönmedi halen bekletiyorlar
ruveydataskin Minik_prenses son aya kadar çok rahatlatmıştım kendimi doğum hikayesi dinlemedim hiç bişeye bakmadım ama kontrole gittiğim ebe yanlış ıkınırsan makatın parçalanır dikiş bile atamazlar dedi orda film koptu bende 😬 dünde çatı muayenesi oldum oda maşallah kolunu komple soktu heralde yeni travma oldu 😅
duygucelebi ruveydataskin makatin parçalanır ne demek ya 😀 o kadar ikindim parçalansa benimki parcalanirdi herhalde. Valla ıkınma hissi geliyor tutamiyorsun zaten. Dogururken inan el girmiş kol girmiş hiçbiri umrunda olmuyor çok kasma :))
hunilimom ruveydataskin ayy parçalanmıyor yanlış ıkınma olursa damarlarda çatlama olup basura çevirebiliyor benim öyle oldu en azından çok ve yanlış ikindim zaten o zaman durduramiyorsun kendin ıkınmak istiyorsun
ruveydataskin Minik_prenses gene iyiymiş ya geçen biri 13500 TL dedi eskişehir deyim ben en uygun 6 7 fiyat verdiler ama muayeneler pahalıydı gitmedim ama sadece doğum yapmaya gidesim var valla korkudan
Minik_prenses ruveydataskin bir kaç gün önce bir şey de duydum Doğum raporuyla beraber SGK ya gidince paranın %70 ini geri alabiliyormussun Ben de deniycem bakım
ruveydataskin Minik_prenses devlet annelik indirimi yapıyor diye duydum bende muayenelerde geçerli ben ilk gebe olduğunu özelde öğrendim ilk 500 civarı çıktı bi ultrason bi kan aldırma sonra hamile olduğum kesin olunca indirim yaptılar 98 TL ye düştü belki doğumda da vardır böyle bişey