ILAYDAG itham ettiğiniz gibi bir yorumda bulunmadım ki bu dusunce icinde de degilim siz kendiniz kafaniza göre bana ithamda bulunmussunuz. Şöyle bir donup actiginiz basliga bakarsanız ne kadar keyfi bir sebepten sezaryene meyil edebileceğinizi anlarsınız belki. panik ataginiz olabilir, bebek iri olabilir, aci esiginiz dusuk olabilir, tansiyon probleminiz olabilir vs vs bunlar zaten sağlıksal sezaryeni zorunlu kilan sebeplerden, ama siz esinizin veya kendinizin sahsi menfaatinden dolayi sezaryeni tercih olarak gorebiliyorsunuz. Bu durumu tabiki kinarim cunku bana gore gogusleri sarkmasin diye emzirmeyen anneden hic bir farki yok bu durumunda… Belli ki normal dogumun guzelikleri konusunda birtakım eksik bilgileriniz var yoksa boyle bir soruyu sizde hos karsilamazdiniz. Butun bunlari zorunlu sezaryen olan bir anne olarak söylüyorum. Bu arada evet ne yazik ki sizin gibi dusunenler yuzunden yapilabilir, gayet dogal, keyfi bir dogum şeklini aldı sezaryen keske ozel durumlar harici keyfi bir secim olmasa da o bebeklerin normal doğum şansları annelerin keyfinden dolayı ellerinden alınmasa!!!!